NOVI SINGL VIGORA

Mario Roth: ‘Ne traže svi seks na jednu noć, postoje i kavaliri s ozbiljnim namjerama‘

Kad mi se netko svidi - nemam kočnica, idem i glavom kroza zid ako je potrebno, kaže pjevač čiji bend predstavlja novu pjesmu ‘Caka‘
Mario Roth
 Martina Cvek

- Ne gledaju svi muškarci žene kroz objekt požude. Ne traže svi seks na jednu noć. Ima džentlmena s poštenim namjerama, ali onda je djevojci teško u to povjerovati jer nije naviknula na te motive. U pjesmi sam sebe nazivam 'njezinim manijakom', čime poručujem da bih za njezinu ljubav preokrenuo i nebu i zemlju.

Osobno se držim toga da u zavođenju muškarac treba prići ženi, a kad mi se netko svidi - nemam kočnica, idem i glavom kroza zid ako je potrebno - otkriva Mario Roth, frontmen grupe Vigor, koja promovira svoj novi singl "Caka" i pripadajući videospot u kojem zbog djevojke koja mu se sviđa Roth upisuje plesnu školu i završava na plesnom natjecanju na kojem su članovi žirija njegovi dečki iz benda.

Roth je, barem zasad, u plesnu školu ušao samo zbog pjesme "Caka" koju potpisuju Denis Dumančić, Fayo i Boris Đurđević. No i u stvarnom životu godine je proveo na plesnom podiju.

- Da, četiri godine plesao sam folklor. Slavonsko sam dijete iz Osijeka pa je to prirodni put djetinjstva. Volim plesati i na našim koncertima i privatno, a zadnje vrijeme pokušavam animirati ekipu iz benda da više plešu - govori Roth, koji ne može dočekati dan kad će korona nestati, a Vigor "Caku" uživo izvesti na nekom koncertu.

- Bit ćemo sretni budemo li ovoga ljeta tijekom turističke sezone odradili bar petnaestak koncerata. Znam da je svijet obojan uglavnom crnim i sivim tonovima, ali to zanemarujem - ja vidim i žutu i zelenu i plavu i ljubičastu. Doista gledam život kroz ružičaste naočale i vječiti sam optimist.

Očekujem da će se ove godine situacija oko covida-19 smiriti i da ćemo se svi cijepiti jer ta bolest nije šala. Okanimo se teorija zavjera, prestanimo pružati otpor iz inata i završimo agoniju u koju je svijet upao. Ništa ne traje vječno, pa neće ni ova pandemija, ali možemo svi skupa pridonijeti da ona što brže završi i da se vratimo naučenom načinu življenja. Želimo pjevati, plesati, veseliti se, grliti i širiti ljubav - zaključuje Mario Roth.

image
bend Vigor
PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 10:55