ODGOVORIO IM

Marka Pecotića Pecu prozvali zbog afere, on se obračunao s komentatorima: ‘Alo svetice, nisam te prepoznao...‘

Peco je podijelio na Instagramu jednu Božju zapovijed, no odmah su ga prozvali zbog kršenja druge...

Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco

 Jakov Prkic/Cropix

Glazbenik Marko Pecotić Peco često zapjeva s djevojkom Silvijom Dvornik, a njihovim videima pohvali se često i na svom Instagram profilu. Osim svoje nove djevojke, Peco se nedavno pohvalio i svojim roditeljima te podijelio kako provodi vrijeme s njima.

"Poštuj oca i majku, da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji. Javite se svojim... popijte kavu... čaj...", napisao je u opisu obiteljskih fotografija.

Međutim, mnogim se njegovim pratiteljima to nije svidjelo.

"Kad već citiraš Božje zapovijedi i širiš lažni moral... A ono... ne poželi tuđeg ženidbenog druga!?", glasio je jedan od komentara.

"Alo svetice. Nisam te prepoznao s lažnog profila. Tako ćeš sigurno u raj. A ja u pakao. Naravno. Jer ste svi vi sveti. Do jednog", odgovorio je Peco.

image

Komentari na objavu Marka Pecotića Pece

Screenshot Instagram/

Podsjetimo, Peco je 2022. objavio da se razvodi od supruge Irene, s kojom ima dvojicu sinova, nakon 17 godina braka, a tada je otkrio i da se zaljubio u drugu - Silviju Dvornik. Silvia je inače sestra Sonje Dvornik, fotografkinje i bliske prijateljice pjevačice Severine, a bila je i prateći vokal grupe Viva. Silvia iza sebe ima brak s frontmenom te grupe, Marijom Salvadorom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:12