NOVI STUDIO

MARKANTNI CRNOGORAC U NOVOM PROGRAMSKOM ADUTU NOVE TV Iz jednog hita doslovno odjurio na snimanje druge serije: 'Takav tempo mi odgovara'

 
 Srdjan Vrancic / CROPIX

O tkako je prije sedam godina Momčilo Otašević dobio svoju prvu ulogu u Hrvatskoj, u seriji Nove TV, “Zora dubrovačka”, mladi crnogorski glumac nije stao. Nizao je projekt za projektom, a pritom paralelno igrao predstave i snimao filmove u regiji. Kako je sve to stigao samo on zna.

Sada je doslovno uskočio iz hita “Na granici” u novi programski adut Nove TV za ovu jesen “Drugo ime ljubavi”. Otašević (ponovno) ima glavnu ulogu, onu pozitivca Saše Krpana, pilota, povratnika i nasljednika.

Serija se počela snimati početkom lipnja u Opatiji i njezinoj okolici, te u studiju na Zagrebačkom velesajmu, a s emitiranjem kreće u nedjelju 8. rujna u 20.15 sati. Na program te komercijalne televizije vraća se i serija “Na granici”, ali bez Otaševića u toj drugoj sezoni.

- Sa seta ‘Na granici’ odjurio sam na probu ‘Hamleta’ za Crnogorsko narodno pozorište, odradio premijeru i reprize i vratio se odmah u Zagreb na glumačku probu i počeo snimati ‘Drugo ime ljubavi’. No takav tempo mi je drag, to me osvježava, daje mi dodatni vjetar u leđa. Doživljavam to kao poruku - isplati se trud, isplati se rad, igrati fer i dati sve od sebe. Dođe sve na svoje. No iako znam pomisliti kako sam nešto dobro odradio, opet si ne dozvoljavam drugu pomisao - da je to genijalno. Zapravo sam u konstantnoj dvojbi, uvijek sumnjam u sebe i uvijek se pitam je li to bilo dovoljno dobro. Dobro je svakako što sam ulogu uopće dobio, no jesam li je dobro odradio? Kako da napredujem, kako da popravim izvedbu? - dijeli s nama Otašević svoja unutarnja previranja česta kod glumaca koji ne dopuštaju da ih zavara trenutna popularnost.

CIJELI INTERVJU S MOMČILOM OTAŠRVIĆ MOŽETE PROČITATI U NOVOM STUDIJU

Od ostalih tema izdvajamo:

TONY CETINSKI - Turneja koja ruši rekorde

SUPERTALENT - Popularni trojac sprema se za najgledaniji reality show

SERGIO MIMICA - Svjetski poznati redatelj o najnovijim trendovima

MEGASPECIJAL - Sve o sapunicama i serijama na našim TV programima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:18