PLIJENE POJAVOM

Marko Ciboci objavio sliku sa zanosnom plavušom i zaintrigirao pratitelje: Evo tko je misteriozna ljepotica

Na Instagramu je objavio fotografiju snimljenu u Opatiji, koja je izazvala brojne reakcije

Marko Ciboci

 Screenshot/instagram/

Plesač Marko Ciboci, kojeg je najšira publika upoznala i zavoljela kao (najstrožeg) člana žirija u showu ‘Ples sa zvijezdama‘, na Instagramu je objavio fotografiju snimljenu u Opatiji, koja je izazvala brojne reakcije.

42-godišnji plesač, naime, na njoj pozira u društvu atraktivne plavokose djevojke u bijeloj haljini, koju je on čvrsto grlio oko struka.

Riječ je o Ester Paulinusz iz Mađarske, koja je također u svijetu plesa. Ima svoj studio u kojem polaznike uči latino plesovima, a sudeći po fotografijama s njezinog Instagram profila, Ester to radi vrlo strastveno, piše Slobodna Dalmacija.

A da Ester često dolazi u Hrvatsku, i to baš u Opatiju, otkrivaju i njezine druge fotografije snimljene prošloga ljeta.

Je li Ester posebna osoba u Markovom životu, možda će se uskoro i saznati.

Plesač koji plijeni pažnju jednako i pojavom i izjavama je inače studirao na Agronomskom fakultetu, a govorio je i o balansu plesa i fakultetskih obaveza.

- Pri upisu na fakultet želio sam se dalje nastaviti baviti s plesom, a prošao sam na dva prijemna ispita: onom na Agronomskom fakultetu, smjer hortikultura/projektiranje krajobraza, kao i na Medicinskom. Shvatio sam odmah da ću, odaberem li medicinu, imati premalo vremena za ples, dok mi je agronomija uz više slobodnog vremena davala i kreativnost i priliku za boravkom u prirodi. U struci nikada nisam radio, osim par projekata koje sam napravio svojim prijateljima u Engleskoj i Americi - ispričao je.

Ciboci je u ranijoj mladosti bio i nogometaš, tj. vratar.

- Bio sam član prve postave NK Dubrava u kadetima i juniorima na poziciji golmana - prisjetio se u jednom intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 14:44