MAJIN OUTFIT

Marko Grubnić o drami iza ‘Supertalenta‘: ‘Namazao sam je uljem, a onda je sve popustilo - pukla je haljina‘

Maja Šuput sinoć oduševila gledatelje u zelenoj haljini koju je za nju odabrao stilist, no haljina je bila drugi izbor

Marko Grubnić i Maja Šuput

 Instagram/Marko Grubnić

Nakon što je pjevačica i članica žirija ‘Supertalenta‘ Maja Šuput sinoć oduševila gledatelje u zelenoj haljini koju je za nju odabrao stilist Marko Grubnić, on je na svom Instagram profilu otkrio kakva se ‘drama‘ odvijala u backstageu zbog Majinog outfita.

"Ova zelena haljina npr. uopće nije trebala biti u ovoj sezoni Supertalenta, bila je rezerva u garderobi za ‘ne daj Bože‘, a iskustvo me naučilo da uvijek moram imati rezervu, tj. asa u rukavu ako nešto krene po zlu.

Jako mi je bila cool roza haljina od pravog lateksa, što znači da se ona ne šiva, već se šavovi lijepe... Napravili smo haljinu koja je bila druga Majina koža, brutalno joj je stajala, zadovoljan sam bio jako kako je isticala njezinu figuru, cijelu sam ju namazao uljem za sjaj... Maja Šuput the Queen je ušla u studio, reflektori su se upalili, crvena lampica na kameri je zasvijetlila, ja sam zauzeo svoju poziciju u backstageu da vidim Maju na monitoru kako izgleda i u tom trenu sam čuo produkciju koja viče: ‘Zovite Grubnića, pukla je haljina...!‘

Ohhhh no - mislio sam si, ljepilo je popustilo na šavu, ali u takvim situacijama uvijek nastojim biti smiren i jesam smiren, jer ja sam pro, situacije se uvijek dešavaju, a ja uvijek imam back-up, ovaj put je to bila mala zelena, jako efektna haljina koja je taj dan ukrala show, a vama donijela malo vedrine i boje na male ekrane... Uživajte, jer šta god da se desilo – show must go on!", napisao je uvijek spreman Grubnić na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:24