NOVA SURADNJA

Marko Tolja i Marijana Batinić u vjenčanici oduševili fanove: ‘U životu smo prošli svašta zajedno‘

Marko Tolja predstavio je novu baladu ‘Ljubavi promijenit ćemo ime‘, a u spotu glavnu ulogu ima Marijana Batinić

Marko Tolja i Marijana Batinić

 Instagram

Pjesma Marka Tolje 'Ljubavi promijenit ćemo ime' senzualna je balada kojom se pjevač predstavlja na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Tekst i glazbu potpisuje Ante Pecotić, aranžman Bojan Šalamon Shalla.

Za pjesmu je prije nekoliko dana također snimljen i video spot u režiji Artema Dushkina i Matea Jurčića iz Lumiere Productiona.

Glavu ulogu ima TV voditeljica Marijana Batinić, Markova dugogodišnja prijateljica, a ideja o suradnji u spotu nastala je za klavirom dok je Tolja pomagao Batinić kako bi se što bolje pripremila za izvedbe u RTL-ovom showu 'Masked Singers'.

- Dok smo se pripremali za 'Masked Singers', preslušali smo i njegove nove pjesme, pa je Marku sinula ideja da mu se pojavim u spotu ove divne balade, ističe Batinić.

- Što se mene tiče, ovo je idealna pjesma za prvi ples na vjenčanju, pa smo se malo zakačili i za trag o meni iz emisije, odnosno činjenicu da nikada u životu nisam odjenula vjenčanicu, objašnjava.

- Zato u spotu nosim nešto novo, nešto staro i nešto posuđeno - ovo novo i staro je iz IKona kolekcija, a za ovu priliku sam od Matije Vuice posudila spektakularnu vjenčanicu kojom završava spot, nadodaje TV voditeljica.

Tolja ne skriva svoje oduševljenje time što mu se jedna od najboljih prijateljica pojavljuje u spotu.

- U životu smo prošli svašta zajedno, bili smo cimeri, Marijana mi je jedno vrijeme bila menadžerica, a tu su i bila obiteljska druženja i putovanja. Zato je snimanje spota za nas samo još jedan ludi dan od mnogih koje smo zajedno doživjeli, nadodaje 37-godišnji pjevač.

- Ipak, iznenadilo me kakva je pozerica i profesionalka, kao da spotove snima na tjednoj bazi!, oduševljeno govori.

Novom pjesmom 'Ljubavi promijenit ćemo ime' Tolja i najavljuje proslavu 15 godina uspješne karijere, a na jesen ove godine priprema prigodni spektakl u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:05