RUŠI GRANICE

Massimo priprema koncert koji će ući u povijest: ‘Počašćen sam biti dijelom pionirskog događaja‘

Massimo Savić 10. prosinca priprema koncert koji će ući u povijest kao prvi popularni koncert koji će se održati i virtualno
 Biljana Blivajs/Cropix

Massimo Savić (58) odlučio je srušiti granice. Priprema koncert koji će spojiti stvarno i virtualno.

Poznati glazbenik najavljuje koncert koji će biti “prijelomni trenutak na domaćoj sceni”, a najavljen je za 10. prosinca u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Naime, tvrtka Music Time u suradnji sa Aquarius Recordsom i Entriom predstavlja prvi koncert popularne glazbe koji će se održati na dvije platforme - u stvarnom i virtualnom svijetu.

U prodaju su puštene ulaznice za koncert u Lisinskom, a jednako atraktivan show bit će, navodno, dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički doći na koncert. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svjetlo i drugih stručnjaka pobrinut će se da publika kod kuće sudjeluje u još neviđenom spektaklu. Dakle, ovog puta možete na koncert i ako sjedite kod kuće pod dekom s laganim simptomima Covida-19, s čajem u jednoj ruci, a paracetamolima u drugoj.

image
Paun Paunovic/Cropix

Od prošlog je petka u prodaji ograničen kontingent od 500 sjedećih ulaznica s kojima gledatelji mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom, a 20. studenog će, pak, u prodaju biti puštene ulaznice za virtualni koncert. Virtualne ulaznice omogućiti će svima onima koji neće moći doći u Lisinski da provedu nezaboravnu večer u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, s obitelji ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre glazbe dobiti će jedinstveni pristup ovom spektaklu.

image
Ivo Ravlic/Cropix

- Počašćen sam što sam dobio priliku biti dijelom ove posebne priče. Sudjelovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se stati pred 500 gledatelja u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledatelje kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svijetla, režija, ton i video majstori pobrinut će se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svjedočiti povijesti. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtualno, s obzirom na situaciju u svijetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu glazbu možemo približiti široj publici - rekao je Massimo.

image
Press

I za goste u dvorani i za virtualne posjetitelje Massimo priprema brojna iznenađenja. Ulaznice za fizički i virtualni koncert su dostupne preko sustava Entrio, a ulaznice za sjedeća mjesta u dvorani možete potražiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski.

Što je virtualni koncert?

  • Virtualni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i sudjelovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma
  • Virtualnom koncertu možete pristupiti iz svih dijelova svijeta
  • Virtualnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr - sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj
  • Po završetku kupovine, umjesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link odnosno poveznica za direktno uključenje u virtualni koncert
  • Jednim klikom spajate se u live prijenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
  • Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susjedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovicu, u svojoj dnevnoj sobi, s kućnim ljubimcem... Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:01