SCENARIJ ZA PET

Massimo u novom spotu za hit singl ‘Putujemo i kad stojimo‘ poletio u neobičnom stroju

‘Pjesma je svojevrsna posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je što joj je Gonzo uspio dati i vizual koji ocrtava njezinu emociju‘
Massimo
 Bachrach & Krištofić

Nakon uspjeha hita "Mali krug velikih ljudi" Massimo je objavio još jednu veliku pjesmu koja je odmah po izlasku zasjela na prvo mjesto svih top ljestvica. "Putujemo i kad stojimo" svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski eter, a sad je dobila i svoje vizualno izdanje. Za novi videospot zaslužan je redatelj Radislav Jovanov Gonzo, a za odlične fotografije dvojac Bachrach & Krištofić. Pjesmu su napisali Nenad Borgudan, Ivan Dečak i Aljoša Šerić, a za aranžman, mix i mastering zaslužni su Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Spot je sniman u prostorima poliklinike Axis koja je ustupila spravu za vježbanje kako bi Massimo i Gonzo savršeno dočarali moment kad "se putuje i dok se stoji". Tako je Massimo "poletio" u neobičnom stroju dok pjeva sad već legendarne stihove: "I na kraju nam je dobro kući, tu provalili smo šifru sreće, kad se svijet na ovaj asfalt sruši, na naša vrata neće...".

"Ova pjesma svojevrsna je posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je što joj je Gonzo uspio dati i vizual koji ocrtava njezinu emociju. Mislim da su Aljoša, Ivan i Nenad napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvijek podsjetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im", rekao je Massimo, kojeg nakon promocije nove hit pjesme očekuje i velika turneja.

Tako već 10. i 11. lipnja ima dvostruki nastup u beogradskom Bitef Art Caffeu, 25. lipnja je u Zaprešiću u Novim dvorima, 26. lipnja stiže u Dugu Resu na Grin fest, 3. srpnja je u varaždinskoj Vili Bedeković, 8. srpnja na glavnom trgu u Trogiru, 11. srpnja čeka ga festival Exit u Novom Sadu, 17. srpnja dolazi u Primošten, na Gaj brdo na vidikovac Gospe od Loreta, 31. srpnja puni stadion Tašmajdan u Beogradu, a 2. kolovoza je u Paliću na Ljetnoj pozornici.

Ulaznice za Tvrđavu sv. Mihovila u Šibeniku 14. kolovoza gotovo su rasprodane, pa zbog velikog interesa publike u petak 11. lipnja u prodaju kreću ulaznice za još jedan datum, 15. kolovoza. Nakon Šibenika Massimo će 18. kolovoza nastupiti u Splitu na Sustipanu.

image
Massimo
Bachrach & Krištofić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:12