PULS PUBLIKE

Massimov hit ‘Mali krug velikih ljudi‘ slušatelji Narodnog izabrali za najbolju pjesmu

Svečanost najbolje domaće glazbe vodili su Tatjana Jurić i Marko Bratoš
Massimo na proslavi Narodnog
 Dino Ninković

Publika određuje hoće li pjesma izdržati test vremena ili ne. Ta je komunikacija konstantna, tu i tamo te publika nagradi time da im se neka tvoja pjesma svidi. Na veliku sreću, u mom slučaju, ima jako puno tih mojih pjesama koje su se narodu svidjele.

Moram reći da je ova nagrada Ivanu Dečaku, meni i svima koji su radili na albumu strašno, strašno važna, rekao je Massimo Savić primajući nagradu "Bilo nagrada" za pjesmu "Mali krug velikih ljudi", koja mu je u srijedu dodijeljena na 5. danu najbolje domaće glazbe Narodnog.

image
Dino Ninković

U TV studiju Narodnog nastupili su i svi ostali finalisti Dana najbolje domaće glazbe, najbolji u protekloj godini prema glasovima slušatelja najslušanijeg radija.

image
Dino Ninković

Osim Massima, bili su tu i Antonia Dora & Alen Đuras ("Da ti usne slijedim"), Damir Kedžo ("Divlji vjetre"), Franka ("Nedodirljivi"), Marko Kutlić ("Samo nek ona sretna je"), Matija Cvek feat. Matija Dedić ("Nasloni se"), Petar Grašo ("Neće nas zauvik bit"), Pravila igre ("Usne od šećera"), Vanna ("Loš trenutak") i Zsa Zsa feat. Hiljson Mandela ("Ova ljubav").

image
Dino Ninković

Svečanost najbolje domaće glazbe, koju su slušatelji i gledatelji pratili putem Narodnog, Narodni TV-a i njihova YouTube kanala, vodili su Tatjana Jurić i Marko Bratoš, a direktor Narodnog Katijan Knok čestitao je na kraju pobjedniku i svim finalistima Dana najbolje domaće glazbe koji se ove godine održao u posebnim okolnostima, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

- Ovaj veliki glazbeni događaj možda nikada nije bio važniji jer je pokazao snagu hrvatske glazbene scene koja je i u iznimno teškoj 2020. iznjedrila pjesme koje će se pamtiti godinama, a ništa manje važno nije bilo ni pružiti zabavu ljudima u ovim izazovnim vremenima - zaključio je Katijan Knok.

image
Dino Ninković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:47