LIJEPE VIJESTI

Mate Bulić otkrio zdravstveno stanje Thompsonova sina: ‘Moj kum Ante imao je operaciju koja je jako uspjela‘

Marko Perković Thompson stat će pred publiku na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza

Mate Bulić

 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Pjevač Mate Bulić otkrio je da je sin pjevača Marka Perkovića Thompsona, Ante Mihael, imao uspješnu operaciju. "Moram reći da je moj kum Ante imao operaciju koja je jako uspjela i to me raduje. Tako da je sve to napravilo neku mirniju atmosferu i na njegovoj strani i nama koji ga okružujemo", rekao je za IN magazin Bulić.

Inače, Bulić je nastupio na 16. CMC festivalu u Vodicama s pjesmom "Nisam ja bez korijena", koja je nastala u suradnji s Franom Peharom. Ujedno je to i najava koncerta "Imotski ne zaboravi" gdje će, uz Bulića, nastupiti i Dražen Zečić te Thompson.

image

Mate Bulić i Frano Pehar

Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Kao što znamo, Thompson je prije dvije godine prestao nastupati i povukao se iz javnosti zbog zdravstvenog stanja njegova sina. No, sada će po prvi put od otkazanih nastupa pjevač stati pred publiku na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

"Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti, stoga se na nagovor sina Ante Mihaela Thompson odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom", kazao je ranije Thompsonov tim, a samo 48 sati od te najave koncert se rasprodao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. lipanj 2024 09:17