NEMA JE VIŠE

MATE RIMAC POTPUNO PROMIJENIO IMIDŽ Prvo razočarao žene, a onda se dotaknuo dramatičnog razdoblja u životu: 'Jednog dana ispričat ću sve'

 
 Ronald Gorsic / CROPIX

Automobilskom magu Mati Rimcu brada, koja mu sasvim dobro pristaje, postala je svojevrsni zaštitni znak, pa nimalo ne čudi što je brijanje iste mnogima bio pravi šok.

No kako se da iščitati iz statusa koji je zvjezdani inovator objavio na društvenoj mreži, to je bilo obećanje dato djevojci Katarini koje se moralo ispoštovati, piše Slobodna Dalmacija.

- Većina ljudi ne može zamisliti kroz što smo moj tim i ja morali proći da bismo stigli ovdje gdje smo danas. Posljednjih sedam godina bilo nam je nevjerojatno teško. Ali prošle godine... Ne mogu početi objašnjavati što se sve izdogađalo, meni i ljudima koji su mi bliski... Jednog dana ispričat ću sve. Ali danas... Danas se sve promijenilo i konačno mogu opet disati. Dugo smo čekali ovaj dan, toliko dugo da se činio poput fatamorgane, činio se tako blizu, a bio je tako daleko. No sad je konačno tu i ispunio sam obećanje koje sam dao Katarini - nema je više! - napisao je Rimac ispod fotografije na kojoj pozira "friško" obrijan u društvu djevojke.

Njegov novi imidž izazvao je vrlo oprečne reakcije. Muškarci su ga mahom pohvalili: "Svaka čast! Žena zna što je dobro!", a žene su pak odgovarajućim gifovima izrazile neslaganje i razočaranje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:34