NAPUŠTA N1

Matea Dominiković potvrdila nam je da odlazi na novu televiziju: ‘Odluka nije bila laka‘

Prema sadašnjim planovima trebala bi biti i nadalje reporterka koja izvještava o dnevno-političkim događajima
Matea Dominiković
 Screenshot/instagram

Reporterka N1 Matea Dominiković među poznatim je novinarskim imenima koje će se pridružiti novoj regionalnoj televiziji UNA TV. Prema svemu sudeći, taj novi kanal s emitiranjem bi trebao startati krajem godine.

- Odluka nije bila laka jer ipak sam na N1 provela više od četiri godine i zahvaljujem im se na ukazanoj prilici. Na odlazak na UNA TV odlučila sam se zbog sjajne ekipe koja će biti u Informativnom programu, a pored toga očito mi je trebala nova energija, izazov u karijeri - kazala nam je 30-godišnja Matea Dominiković koja je tako nakon što je od samih početaka bila na N1 i svjedočila podizanju tog kanala na noge, sada odlučila još jednom krenuti iznova s posve novim projektom.

Prema sadašnjim planovima trebala bi biti i nadalje reporterka koja izvještava o dnevno-političkim događajima.

Moguće je da ćemo Dominiković gledati i u nekim novim stilovima i formama, nisu joj strane niti velike istraživačke priče, a dosada se okušala i u studijskoj varijanti. Počela je na RTL-u kako studentica, prvo je stigla u sportsku redakciju, no tamo se kratko zadržala jer su je brzo pozvali da se pridruži RTL-ovim informativcima.

Potom je uslijedio poziv s N1. U fokus javnosti je stigla prije otprilike dvije godine jer je njezino inzistiranje na odgovorima strašno živciralo pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

U pitanju je bio slučaj Bore Nogala, zbog kojeg je Bandić u nekoliko navrata verbalno i neprimjereno napao Dominiković kada mu je postavila sasvim legitimna pitanja, no pravi show je nastao i zbog njezina sada zbog puknuća cijevi u Selskoj, vrlo aktualnog pitanja - loše održavane infrastrukture u Zagrebu. Taj obračun postao je vrlo brzo i viralan na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:12