OSTALI NA JADRANU

Mateo Kovačić objavio rijetke slike obiteljji s tajne lokacije, odmah mu javila Franka Batelić: ‘Bože dragi...‘

Mateo Kovačić putuje jahtom sa suprugom Izabel i sinčićem Ivanom i odmara prije prvih nastupa za Manchester City

Mateo Kovačić uživa sa obitelji

 /Instagram/mateokovacic8

Mateo Kovačić, poznati hrvatski nogometni reprezentativac odlučio je podijeliti sretne trenutke s obiteljskog ljetovanja putem svog Instagram profila, oduševivši time svojih više od pet milijuna pratitelja, a fotografije mu je u jednom danu lajkalo njih 155 tisuća.

Na objavljenim fotografijama Mateo uživa u društvu svoje supruge Izabel i malenog sinčića Ivana, dok zajedno istražuju lokacije koje su obišli, odmaraju na jahti, kupaju se i šeću gradom.

image

Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel Kovačić

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Svi su bili oduševljeni slikama sa odmora, a među mnogim komentarima nije mogla odoljeti ni Franka Batelić, koja ih je pohvalila: "Bože dragi, koliko ste prelijepi!"

Među fotografijama se ističe slika na kojoj Mateo i Izabel poziraju s mladim nogometašem Kaiom Havertzom i njegovom partnericom Sophiom Weber, što dokazuje njihovo prisustvo na svadbi Mateovog suigrača Kepea Arrizabalagea, s kojim je zajedno igrao u nogometnom klubu Chelsea.

image

Mateo i Izabel poziraju s Kaiom Havertzom i Sophiom Weber

/Instagram/mateokovacic8

Mateo, koji je prešao u Manchester City, sa suprugom Izabel živi u Londonu.

Par često putuje svijetom, ali ovaj put su odlučili odmarati u Hrvatskoj, što su i podijelili sa svojim obožavateljima. Oboje su se, kažu, zaljubili u našu obalu, ali nisu otkrili točnu lokaciju svog ljetovanja.

Izabel Kovačić u Londonu je inače pokrenula vlastitu tvrtku Lunilou.

image

Zaljubljeni su u našu obalu

/Instagram/mateokovacic8

Vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, gdje su se prvi put susreli dok je Izabel pjevala u crkvenom zboru, a Mateo bio ministrant.

U listopadu 2020. godine, par je proširio svoju obitelj dolaskom sina Ivana, a krsni kum im je bio poznati hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:52