STIGAO SIN

Mateo Kovačić postao je tata! Lijepu Izabel u Zagrebu je porodila omiljena ginekologinja poznatih

Maleni dječak dug je 51 centimetar i težak 3830 grama, a već ga čekaju dvije sobe - jedna u Londonu, a druga u Zagrebu
 Marko Todorov/Cropix

Izabel Kovačić, 27-godišnja poduzetnica i supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića (26) koji igra za Chelsea, prije tjedan dana za Jutarnji je u poodmaklom stadiju trudnoće dala intervju u kojem se raspričala o poslovnom uspjehu svog brenda Lunilou, ali i o trudnoći te pripremama za prinovu u obitelji.

Sada pak, kako doznajemo iz Klinike za ginekologiju i porode u Petrovoj kako je lijepa Izabel jučer u 14.30 sati carskim rezom rodila zdravog dječaka. Dug je 51 centimetar i težak 3830 grama.

Izabel je porodila ginekologinja dr. sc. Velena Radošević, koja je porodila i Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, te Anu Karamarko, suprugu bivšeg čelnika HDZ-a Tomislava Karamarka, ali i Vanju Modrić, suprugu Mateovog suigrača i dobrog prijatelja, nogometaša Luke Modrića, kao i druge dame poznatih imena.

- Voljela bih, naravno, u ovoj situaciji da je i Mateo pored mene, ali svjesna sam da je to nemoguće. Nadam se ipak da će stići biti uz mene kada dođe vrijeme za porod – rekla nam je Izabel prije tjedan dana u intervjuu otkrivši da je posljednje dane pred porod provodila u svom djevojačkom domu u Sesvetama, gdje je njezina majka bila stalno uz nju dok je Mateo bio Londonu.

image
Sanja Jagatić

No, čini se da dječačić nije mogao doći u bolji trenutak jer Izabeline su se želje ostvarile pa je sina donijela na svijet dok je suprug u Zagrebu zbog obaveza s reprezentacijom koja sutra na Maksimiru igra protiv reprezentacije Francuske.

image
Marko Todorov/Cropix

Obitelj i izvori bliski obitelji nisu htjeli komentirati ovu sretnu vijest budući da svi imaju na umu koliko je privatnost važna novopečenim roditeljima.

image
Sanja Jagatić

- Trudnoća je za mene nešto sveto. Htjela sam u toj sreći i blagostanju što dulje uživati samo sa suprugom i najužom obitelji, podalje od očiju javnosti, no to se, eto, ispostavilo nemogućim – rekla nam je ranije Izabel komentirajući interes medija za njenu trudnoću.

Priznala nam je i da ima uređene dvije dječje sobe - jednu u Londonu, a jednu u centru Zagreba. Bebu je čekala s nestrpljenjem.

- Već je sve spremno. Puno mi je pomoglo to što mnogo toga za bebu već imamo zahvaljujući malim nećakinjama. To je i cilj našeg brenda, nasljeđivanje odjeće iz generacije u generaciju, a to sestra i ja sada primjenjujemo na našoj djeci, baš kao što je naša majka na nama. Nakon poroda, čim bude moguće putovati zbog situacije s koronavirusom, vraćamo se svi zajedno u Englesku - rekla nam je Izabel ranije kojoj je trudničke dane odlakšala starija sestra Ivana Čirjak koja je, kako nam je otkrila, trudna samo dva mjeseca manje od svoje sestre.

image
Sanja Jagatić

U inače urednoj trudnoći ipak je, priznaje, posebno zamijetila taj "pregnancy brain".

- Postala sam toliko zaboravljiva, ali srećom nitko mi ne zamjera – rekla nam je Izabel kada smo bili prvi u posjeti novootvorenom showroomu njenog brenda Lunilou na Ilici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 10:16