KONCERT ZA PAMĆENJE

Matija Cvek & The Funkesteins do posljednjeg mjesta ispunili Malu dvoranu Doma Sportova

Cvek je koncert otvorio pjesmom ‘Praviš me ludim‘, a na prve taktove publika je bačena u energičan ritam

Matija Cvek

 Slaven Jandjel/

Matija Cvek, jedan od najtalentiranijih pjevača mlađe generacije, u petak je stao pred zagrebačku publiku i održao dugoočekivani koncert za koji se tražila karta više.

Da je Matija Cvek zaista miljenik publike dokaz je puna Mala dvorana Doma Sportova, koja je sinoć bila premala za sve one koji su htjeli uživati u Matijinim pjesmama.

image

Matija Cvek

Slaven Jandjel/
image

Matija Cvek u Domu Sportova

Matija Cvek koncert je otvorio pjesmom „Praviš me ludim“, a na prve taktove publika je bačena u energičan ritam. Redali su i drugi hitovi, poput "Ptice", "Visine", „Ne moram ni ja“, „Drama“ i „Probudi se“.

image

Matija Cvek u Domu Sportova

Cveku su se na pozornici pridružili Zdenka Kovačićek, s kojom je otpjevao zajednički duet „Tvoje usne“, a nakon nje i Marko Kutlić. Na samom kraju, Matija Cvek i Eni Jurišić otpjevali su ovogodišnji hit „Trebaš li me“, pjesmu koja se ne skida s top ljestvica od trenutka kada je predstavljena.

image

Matija Cvek i Zdenka Kovačiček

Slaven Jandjel/
image

Eni Jurišić i Matija Cvek

Slaven Jandjel/
image

Matija Cvek i Marko Kutlić

Besprijekoran vokal, kvalitetne pjesme i posebna emocija kojom ih izvodi, razlozi su zbog kojih je karijera Matije Cveka neprestano u uzlaznoj putanji, zbog čega stoji uz bok najpopularnijim domaćim pop izvođačima.

Sve to prepoznaje i publika, kojoj se Matija Cvek na sinoćnjem koncertu obratio sljedećim riječima: „Hvala vam od srca što ste mi učinili definitivno jednu od najljepših večeri u mom životu! Ovo je neopisivo!“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. siječanj 2023 15:05