PLES SA ZVIJEZDAMA

Matija Lovrec ispao pa citirao Vlatku Pokos: ‘Volio bih da hrvatska javnost upamti jedno ime...‘

Matija Lovrec i Helena Bradvica otplesali su jive imitirajući scenu iz ‘Paklenog šunda‘

Matija Lovrec i Helena Bradvica

 Nova TV/Instagram

U četvrtoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama', nakon dvotjedne pauze zbog korone, ove je nedjelje 11 parova pokazalo kako doživljavaju omiljene filmove kroz ples. Imali su samo nekoliko dana pripremiti nove plesne točke tako da su se morali jako potruditi da oduševe strogi žiri, koji čine Igor Barberić, Franka Batelić, Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci.

Tri zvijezde u eliminaciji nakon večerašnjeg glasovanja publike bile su Asim, Albina i Matija, a od ispadanja je žiri mogao spasiti samo jedan par. Odlučili su se za Albinu i partnera Marija.

Tada je publika opet odlučivala tko konačno ispada. Simpatični Asim je publiku zamolio da nikako ne glasaju za njega, a Matija je 'ljubiteljima plesa' preporučio da glasaju za Asima.

Publika ipak nije poslušala Asima koji će plesati i iduće nedjelje, a Matija Lovrec i Helena Bradvica ipak ne idu dalje.

- Ja bih volio da hrvatska javnost upamti jedno ime. A to je Mateo Cvenić - našalio se Matija, citirajući Vlatku Pokos. Dodao je da mu je partnerica Helena bila velika podrška i najbolja učiteljica.

Asim Ugljen ovoga puta je nastupio bez partnerice Nike Jelić, koja je dobila korona virus baš nakon što ga je on prebolio. S novom partnericom Rebekom Krajnović otplesao je cha cha cha inspiriran filmom 'Groznica subotnje večeri'.

Iako je od člana žirija Cibocija Asim dobio komentar da nije pokazao 'ni č od ča ča ča', glumac je rekao da je puno vježbao te je sretan što je uopće otplesao koliko su imali kratko vrijeme za pripremu. Dodao je da mu je Nika jako falila.

- Asime, gospodine moj, ti si gospođi koroni rekao da se nosi u tri disko kugle. Sve je to bolje i već je ovo veliki napredak - pohvalio ga je pak Igor Barberić, koji im je dao 6, kao i Franka, Larisa 5, a Marko najnižu ocjenu - trojku.

image

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš

Nova TV/Instagram

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš, plesali su tango koreografiju inspiriranu mjuziklom 'Chicago'.

Zanimljivo je da je 2004. u tom mjuziklu u zagrebačkoj Komediji Bojana igrala glavnu žensku ulogu, član žirija Berberić je bio koreograf, a glumio je i voditelj današnjeg showa Igor Mešin. Iako se na lijepoj Bojani čini da je vrijeme stalo, ovaj put nije toliko oduševila.

- Vaš nastup bi okarakterizirao kao da Hrvatska izgubi nogometnu utakmicu od Slovenije - rekao je Ciboci.

Bojana i Gordan dobili su osmice od Franke i Igora, te sedmice od Larise i Marka.

Marko Petrić je nastupio kao Patrick Swayze iz 'Prljavog plesa', s partnericom Gabrielom Pilić otplesao je bečki valcer.

Igor i Larisa su pohvalili njihovu izvedbu.

- Napokon sam vidjela Marka kakvog sam htjela vidjeti - rekla je.

Igor i Larisa dali su im 8, Franka 9, a Marko 7, što je sveukupno 32 boda.

image

Albina Grčić i Marijo Ožbolt

Nova TV/Instagram

Albina Grčić i Marijo Ožbolt pokazali su svoj quick step na pjesmu Christine Aguilere iz filma 'Burlesque', a Ciboci je rekao da je pjevačici ovo najbolja izvedba do sad.

Dobili su osmice od Franke i Igora, 7 od Larise i 6 od Marka, što je ukupno 29 bodova.

Brazilski model Pedro Soltz i njegova plesna partnerica Valentina Walme otpesali su rumbu inspiriranu filmovima o Jamesu Bondu.

- Ti izgledaš super kad ne radiš ništa. Budi miran i budi lijep - rekao je Pedru Marko Ciboci.

Osvojili su tri devetke, jedino su od Marka dobili sedmicu i imaju 34 boda.

Matija Lovrec i Helena Bradvica, zaplesali su jive imitirajući scenu iz 'Paklenog šunda'. Nažalost, nije im to baš pretjerano uspjelo tako da je bilo teško dočarati da se radi o legendarnom plesu Johna Travolte i Ume Thurman.

- Tehnički nije bilo dobro. Ispadali ste iz ritma, falilo je energije - rekla je Larisa. Od Igora su dobili 6, od Franke i Larise 5, a od Marka 3 boda.

Domenica Žuvela i Alan Walme otplesali su valcer. Njihov je nastup bio inspiriran filmovima o Harryju Potteru.

Od Igora, Larise i Franke dobili su osmice, a od Marka šesticu - ukupno 30 bodova.

Jelena Perić i Marko Mrkić plesali su quick step u koreografiji inspiriranoj mjuziklom 'Briljantin'. Žiriju su se jako svidjeli tako da su dobili tri devetke - od Igora, Franke i Larise, a od Marka sedmicu. S 34 boda od žirija dijele prvo mjesto s Valentinom i Pedrom.

Filip Vidović i Paula Jeričević u ulogama Parisa i Helene iz filma 'Troja' plesali su rumbu. Oko njihove izvedbe se nisu složili članovi žirija Larisa i Marko. Dok je Marku Filip predvidljiv, Larisa kaže da su on i plesna partnerica savršen i skladan par. Od Igora i Franke dobili su 8, od Larise 9, a od Marka 7 bodova.

Sandi Pego i Helena Janjušević zaplesali su slowfox u ulogama Aladdina i princeze Jasmine.

- Nisi toliko plesao koliko si hodao - kritizirala je Larisa Sandija i dala im je 7 bodova. Od Igora i Franke su dobili 8, a od Marka 5 bodova.

Posljednji su plesali Ivana Čuljak i Ivan Jarnec, kao Salma Hayek i Antonio Banderas u filmu 'Desperado'. Uz pratnju svirača zaplesali su paso doble, ali nisu briljirali. Od Igora su dobili 6, od Franke i Larise 5, a od Marka 4 boda, što je ukupno 20 bodova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:05