JOŠ PAMTI STARI PORAZ

Meč koji se ne propušta: Gibonni zaigrao tenis protiv legendarnog Ivaniševića, pogledajte kako je to završilo

Gibonni je u emisiji "bravo!" radija otkrio kako provodi slobodno vrijeme, najbolji savjet u karijeri te ima li tremu prije nastupa

Gibonni i Goran Ivanišević

 Promo

Prvu sezonu emisije "bravo! live" voditelji Nives Ivanišević i Marko Bratoš otvorili su s jednim od najvećih glazbenika domaće scene – Gibonnijem, koji im je otkrio kako provodi slobodno vijeme, najbolji savjet koji je dobio u karijeri te ima li tremu prije nastupa.

- Netko mi je davno rekao, nađi u publici prijateljsko lice i pjevaj samo njemu. Nemam strah od naroda, najbolji moment u životu mi je da budem sa sebi najsličnijm ljudima, jer računam da su nas u dvoranu dovele godine i godine međusobnog upoznavanja. Tako da ja nemam tremu od ljudi. Imam tremu od sebe, da ne kažem nešto glupo pa društvene mreže i ispadnem neki negativac. Treba to izdržati...

image

Glazbenik Gibonni

Promo

Na ideju da Gibo zaigra tenis navela ih je anegdota iz 1996. Na humanitarnom meču, oraniziranom povodom otvorenja bolnice na Firulama, nije se baš proslavio. Izgubio je 6:1 protiv Jasenka Houre, koji je nekoć bio juniorski prvak u tenisu. Gibonni radi tog poraza godinama nije izlazio sve dok, kako je rekao, "sramota" nije pala u zaborav.

Osim u pjevanju i moru, glazbenik u slobodno vrijeme uživa u vrtlarenju, a najviše voli saditi limune. Prijatelji su mu uglavnom brodski mehaničari.

- More i polje su moje dvije ljubavi. Živim jedan realan život, družim se s ljudima koji me jako vole kao čovjeka, a jako ne vole kao muzičara, koji me vide kao "smotanog šegrta" i koju slušaju Mišu, ja sam im drag, ali moje pisme su im dosadne.

Ipak, činjenica da je Gibonni bio gost bravo! radija uoči svoja dva rasprodana koncerta u Areni Zagreb 8. i 10. ožujka potvrđuje koliko ga publika voli i uživa u njegovim stihovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 22:52