ODUŠEVLJENI SU

Mediji u Srbiji raspisali se o voditeljici koja je čitala bodove Hrvata na Eurosongu: ‘Tko je prelijepa Zagrepčanka?‘

Zainteresirala ih je voditeljica dugovječne HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘

Maja Ciglenečki i Stjepan Lach

 /Hrt

Tijekom izbora za pjesmu Eurovizije, odnosno, javljanja iz Zagreba, hrvatske je bodove čitala Maja Ciglenečki, voditeljica dugovječne HRT-ove emisije "Dobro jutro, Hrvatska".

Inače, Maja u isto vrijeme vodi i uređuje emisiju na Drugom programu Hrvatskog radija te joj javljanja uživo nisu strana, no srpski su se mediji, kojima je nepoznata, itekako raspisali o njoj.

image

Maja Ciglenečki

Robert Gašpert/

Naime, televizija kao medij osvojila ju je tijekom prve godine fakulteta, a paralelno je pohađala i program za voditelje u elektronskim medijima. Brojni je Hrvati pamte po sudjelovanju u emisiji "Zvijezde pjevaju", a najveća podrška su joj bili suprug Bojan i sinovi Luka i Leon.

image

Maja Ciglenečki i Stjepan Lach

/Hrt

- Bojan mi je pravi oslonac, kako emotivno tako i logistički. Svaki moj nastup prati iz publike, glasno navija i tješi me kada ne ide sve prema planu! Luki je u početku bilo fora gledati mamu kako pjeva na televiziji, a sada se već navikao pa ne posvećuje tome previše značaja. Leon je entuzijastičan i prepušta se ritmu čim me ugleda na pozornici - rekla je 34-godišnja Ciglenečki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 05:44