TREĆI BRAK

Mehun se udaje za austrijskog jahtaša: ‘Nisam u stresu zbog haljine, zamotat ću komad tkanine‘

Izabrali smo lokaciju do koje se ne može lako doći. To je posebno mjesto, meni srcu jako drago, otkrila je poduzetnica
Snježana Mehun
 Zvonimir Barisin/CROPIX

Poduzetnica Snježana Mehun krajem ljeta udaje se za austrijskog jahtaša Franza Schillingera - lokacija će biti tajna, najvjerojatnije jedan hrvatski otok. Vjenčanica se tek šije, no njezina Duchess ljetna kolekcija već je spremna. Kampanja je snimana na atraktivnim lokacijama venecijanskih kanala, gdje je Snježana s Franzom proslavila i godišnjicu ljubavi.

- Bitno da sam na moru. Dakle, može biti i bajbut, a Bože moj, nije loše ni kad si na katamaranu! Krenuli smo iz Sukošana prema Veneciji, Franz je zamislio to kao našu godišnjicu, pa smo stali na više mjesta, tu se iskazao, kako to već biva - otkrila je Snježana za IN magazin Nove TV.

Ova poduzetnica je i iskusna skiperica te žena od mora, no valovi od dva metra i za nju su vrlo izazovni.

- Moram priznati, bilo mi je slabo. Ipak sam ja jedna ženica, nisam baš takav pomorac, u jednom momentu nisam mogla vjerovati, ja sam tolike godine na moru, da bi meni sad moglo biti slabo! - ispričala je Snježana. No sve morske tegobe nestale su čim su uplovili u Veneciju.

- To je veličanstveno, svi znamo što je Venecija, povijesno i arhitektonski gledano, ali kad se dolazi s mora, onda se pokloniš i kažeš: 'Wow, što su ti ljudi napravili još u 14. stoljeću!'. To je stvarno grandiozno - govori Mehun, koja je upravo na ovoj jedinstvenoj lokaciji odlučila snimiti kampanju za nadolazeću Duchess kolekciju.

- Bili smo ispred crkve Sv. Marka s brodom, katamaranom. I ne samo to, nego smo drugi dan radili snimanje kamapanje za Duchess, tako da sam ja zamolila skipera da se tri sata vrti da bismo mi sve snimili ispred crkve Sv. Marka. I to je bio neponovljiv osjećaj. U momentu kad smo mi stvarali kolekcije i kupovali materijale bio je lockdown tako da nismo znali što nas čeka, ali ono što smo htjeli pokazati ovom kolekcijom je da ne odustajemo i da moda živi i da vrišti. I da vrištimo od boja - kaže Snježana.

Otkrila je i neke detalje oko nadolazećeg vjenčanja.

- Rekli smo da nećemo raditi ništa, otići ćemo doslovce u općinu, ili ćemo napraviti party. Pa smo onda zaključili da će ipak biti party. A kad radimo party, onda ćemo napraviti party odmah sad, nećemo čekati još jedan lockdown. Drago mi je što je Franz na to pristao, malo je drugačija ideja, nije tipična, ali pošto mi to radimo treći put, kod nas ne može ništa bit tipično - izjavila je poduzetnica, koja će sudbonosno da izreći vrlo brzo, a lokacija je zasad tajna.

- Izabrali smo takvu lokaciju do koje se ne može lako doći. Može se doći isključivo brodom, čak ne može ni turističkim brodom, ne može se ni taksijem, mislim može teoretski, to je jedna posebna lokacija, meni srcu jako draga - otkriva Snježana.

A vjenčanica?

- Tu nisam u stresu. Rekla sam Tinu - pa taman da ništa ne napravi, ja ću zamotati u rimsko-grčkom stilu komad tkanine i staviti Duchess remen i to će mi biti dovoljno! S obzirom da se radi o terminu krajem ljeta, kad bi svi trebali izgledati super, ne opterećujem se time. Imala sam toliko haljina u životu, ova naravno mora biti posebna, ali ne opterećujem se. Šije se, da - zaključila je Mehun za IN magazin Nove TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:46