DEČKO ILI CURA?

‘Mi već neko vrijeme znamo, a vrijeme je da i vi saznate‘: Poznati par otkrio spol djeteta

Popularno zvani ‘gender reveal video‘ je u jako kratkom roku, samo 15 minuta nakon objave, prikupio velik broj lajkova i komentara

Ecija Ivušić i Goran Belošević

 Cropix/instagram/

Voditeljica Ecija Ivušić i njen suprug Goran Belošević jedan su od najpoznatijih parova na našoj sceni, a odlučili su i otkriti spol svog djeteta kojeg njihovi pratitelji željno iščekuju.

- Mi već neko vrijeme znamo, vrijeme je da i vi saznate. Neka tata uvijek uskoči ako mama zaglibi kao na videu, i obrnuto. Ne brini, bit ćeš naša kap vode na dlanu dok god smo živi. Jedva te čekamo, anđele naš - napisala je uz snimku kojom je otkrila da je beba koja dolazi dečko!

Popularno zvani "gender reveal video" je u jako kratkom roku, samo 15 minuta nakon objave, prikupio velik broj lajkova i komentara. Doduše, video je isprva iznenadio gledatelje jer Goran i Ecija na videu istovremeno otvaraju konfete, ali Goranu iz konfera iskoče plavi ukrasi, dok Eciji nešto kasnije iskoče ružičasti. Stvar je spasio njihov psić Rio, koji je oko sebe imao zavezane plave balone te je tim lukavim potezom otkrio da će sretni par uskoro dobiti dječaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:22