PRVI POSTKORONA JAVNI NASTUP

MIA DIMŠIĆ U OSVJEŽENJEM IZDANJU ZASJALA U RODNOM GRADU 'Uživala sam pjevati pred našim teniskim zvijezdama i jedva čekam prvi koncert'

 Vlado Kos / CROPIX

S nešto kraćom frizurom u osvježenom izdanju, ali i dalje jednakim sjajnim i ugodnim glasom i pjesmama koje su osvojile hrvatske top-liste, Mia Dimšić u nedjelju je još jednom zasjala u rodnom gradu.

Nije ni slutila da će njezin prvi postkorona javni nastup biti baš u Osijeku, ali upravo to se dogodilo. Poziv obitelji Vekić da bude posebna gošća finalnog dana Hrvatskog Premier Tenisa, humanitarnog turnira najboljih hrvatskih tenisačica i tenisača, Mia je s oduševljenjem prihvatila i na njoj se vidjelo da iskreno uživa u 'novom normalnom', ali s nestrpljenjem čeka i ono 'pravo normalno'.

- Stvarno nam je lijepo, svi smo jedva čekali, i bend i ja da se dogodi neki javni nastup, pogotovo jer je i izravan prijenos na televiziji, a valjda ćemo uskoro dočekati i nastup pred puno više publike uživo – kazala je osječka pjevačica, koja se ukratko osvrnula i na život u koronavremenu.

- Pokušala sam maksimalno samu sebe zabaviti i pokušati na najbolji mogući način iskoristiti to vrijeme, ali moram priznati da mi je teško padalo. Nisam po prirodi introvertirana i jako su mi falili ljudi, okupljanja... tako da mi je ponovno otvaranje i pokretanje života došlo kao naručeno – istaknula je Mia, dodavši i kako je uživala pjevajući na turniru teniskih zvijezda i legendi.

- Mislim da su sport i glazba jako slični, ako želiš biti dobar to u jednom ili drugome iziskuje jako puno strasti, predanosti, rada i discipline. Prirodno mi je da se na ovakvom događanju spoje sport, pjesma i ples. Svi smo tu s istim ciljem, da unesemo pozitivnu energiju i da skupimo novac za istraživanje Covida-19 – kazala je naša pjevačica, koja do sada nije imala prigodu upoznati nikoga od naših teniskih zvijezda.

- Jako mi je velika čast bila upoznati ih, jer su to ljudi kojima se divim, koje sam do sada gledala izdaleka i predivno je biti odabrana kao glazbena pozadina za njihovu igru – zaključila je Mia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:50