FRANKA BATELIĆ

‘Miješaju mi se ljutnja i tuga, moja nona otišla je sama, tri tjedna se nismo uspjeli čuti s njom‘

Tri tjedna od kad je u bolnici, nismo uspjeli čuti s njom. Zbog mjera, naša nona Marija je otišla iznenada, u tišini, poručila je
Franka Batelić
 Berislava Picek/Cropix

Pandemija koronavirusa i stroge epidemiološke mjere razdvojila je mnoge obitelji, a to osobito teško pada u najtežim trenucima.

Pjevačica Franka Batelić i njezina obitelj ovih dana proživljavaju veliku tugu jer se, kako je napisala na Instagramu, oprostila od svoje none, koja je posljednja tri tjedna provela u bolnici.

Franka je izrazila tugu, ali i ljutnju zbog načina i okolnosti u kojima je otišla njezina voljena baka Marija.

- Ljutnja, tuga i sjeta miješaju se od jučer ujutro. Ljutnja... jer se tri tjedna od kad je u bolnici, nismo uspjeli čuti s njom. Zbog pandemije i mjera, naša nona Marija je otišla sama... iznenada, u tišini. Ljudi, čuvajmo se, čuvajmo naše starije. Jer svi zaslužujemo dostojanstveno otići, okruženi ljubavi svojih najbližih. Nona, grlim te najjače. Poljubi mi tatu, napisala je shrvana Franka.

Riječi podrške uputila su joj mnoga poznata lica, ali i obožavatelji.

- Žao mi je zbog činjenice da smo prisiljeni naše najmilije ostaviti same, ali sigurna sam da si ti jaka i da ćeš kroz sve ovo proći hrabra srca. Mi smo svi uz tebe, napisali su joj obožavatelji.

Franki je prije pet godina preminuo i otac Damir, kojeg je također spomenula u ovoj poruci koju je uputila svojoj noni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 09:34