MASKED SINGER

Mila Elegović i Edin Mehmedović su skinuli maske: ‘Nisam zavarao samo vas, nego i moje kćeri‘

U RTL-ovom showu Masked Singer večeras su čak dvije maske morale napustiti daljnje natjecanje

Mila Elegović

 Screenshot/RTL

U petoj emisiji RTL-ovog showa Masked Singer večeras su čak dvije maske morale napustiti daljnje natjecanje. Prvi je masku skinuo Edo Mehmedović koji je odjeven u kostim Banane spektakularno otvorio show pjevajući pjesmu ‘Lose Yourself‘ Eminema. Detektive - s iznimkom Saše Lozara, koji je prepoznao da se ispod maske krije popularni trener ‘Života na vagi‘ - uspješno je zavarao: Borko Perić mislio je kako se ispod maske nalazi David Skoko, Nives Celzijus je rekla da je riječ o Neni Pavinčiću, dok se Antonija Blaće odlučila za Zlatka Horvata.

- Uspio sam zavarati ne samo vas, nego i moje kćeri kod kuće. Nisam na kuglanju, rukometu, već u Masked Singeru - rekao je Edo, te dodao kako mu je bilo jako zabavno i zahvalio na prilici da sudjeluje u showu:

- Vidimo se u ponedjeljak na treningu - naglasio je sportaš.

image

Edo Mehmedović

Screenshot/RTL

Druga maska koja je napustila show bila je Pantera. Borko Perić mislio je kako je iza maske pjevačica Žanamari, no sumnjao je i na Milu Elegović. Nives Celzijus također je rekla da je Pantera Mila Elegović, s njom se složio i Saša Lozar, dok je Antonija Blaće smatrala da se radi o Senki Bulić.

Ispod kostima Pantere, ispostavilo se na kraju, skrivala se Mila Elegović.

- Uživala sam u svakom trenutku. Hvala publici, hvala detektivima, hvala plesačima. Najteže je bilo sakriti se od detektiva Borka - kazala je Mila, koja je za kraj još jednom otpjevala Madonninu ‘Hung up‘, koja se složila s Edom rekavši kako joj je iskustvo sudjelovanja u ovom show bio veliki užitak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:40