PJEVAČKE VJEŠTINE

Mila Horvat vraća se na HRT! Iznenadit će vas gdje ćemo gledati seksepilnu voditeljicu

Mila se vraća na Prisavlje kako bi pokazala svoje pjevačke sposobnosti jer će sudjelovati u novoj sezoni showa ‘Zvijezde pjevaju‘

Mila Horvat

 Tomislav Kristo/Cropix

Proglašenje sportaša godine u organizaciji Sportskih novosti u prosincu 2015. bilo je posljednje pojavljivanje Mile Horvat (41) na nekom događaju u svojstvu novinarke HRT-a gdje je radila 13 godina (počela je u redakciji emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘).

- Odlazim s Hrvatske radiotelevizije i to je odluka koja nije bila jednostavna, ali je u skladu s mojim prioritetima. Odlučila sam napraviti značajne i potrebne promjene u svojemu životu. Odlazim ispunjena, mirna, zadovoljna i ponosna na sve što sam napravila. Želim zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji te svim kolegama i suradnicima u kući i izvan nje na dugogodišnjoj suradnji. Sasvim sigurno, bilo je to jedno veliko životno iskustvo! Hvala i svim gledateljima na povjerenju i praćenju kroz godine - izjavila je Mila povodom svojeg odlaska s HRT-a, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sedam godina poslije voditeljicu koja je na državnoj televiziji izgradila karijeru u sportskom programu i intervjuirala, među ostalim, najpopularnije nogometaše, opet ćemo gledati na HRT-u.

image

Ivica Blažičko i Mila Horvat

Zeljko Puhovski/Cropix

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Mila se vraća na Prisavlje kako bi pokazala svoje pjevačke sposobnosti jer će sudjelovati u novoj sezoni showa ‘Zvijezde pjevaju‘ koji će početkom listopada krenuti s emitiranjem na Prvom programu. Šuška se kako je ova emisija njezin ulazak na mala vrata na HRT i da bi se voditeljica nakon završetka showa mogla vratiti za stalno.

Nakon odlaska s HRT-a radila je na Hrvatskoj nogometnoj televiziji i TV Areni, a prošle je godine otkrila kako ide u Englesku raditi kao nogometna agentica.

Kako je svojedobno pisala Gloria, mediji su joj pripisivali ljubavne veze s Ivicom Blažičkom, Stipom Drvišem, Slavenom Bilićem, Igorom Štimcem, a ona je to u intervjuu za isti časopis, prije više od deset godina, demantirala na svoj diplomatski način.

- Da budem iskrena, znam konkretna imena osoba koje stoje iza toga, odakle je i zašto sve krenulo. No, to je sad toliko iza mene da ne bih o tome. Drago mi je što ipak na kraju stvari izađu na vidjelo i sve dođe na svoje s vremenom - rekla je.

image

Mila Horvat

Tomislav Kristo/Cropix

- Živimo u vremenu kad samo senzacije dižu tiraže, pa ako ih nema, treba ih izmisliti. Neki mediji prema meni godinama nisu korektni. Vjerojatno zato što s njima ne surađujem. No, ja doista nisam osoba koja bi se eksponirala u bilo kojem smislu, ne želim se vidjeti na naslovnicama, ne izlazim na mjesta gdje želiš izići kad želiš biti viđen, nema me ni na domjencima i partyjima pa onda širokim masama treba podmetnuti nešto što će ih zanimati. Je li igdje ikada izišao bilo kakav dokaz za sve te priče? Bilo kakva fotografija koja bi potvrdila te moje navodne tajne veze? Ali i da jesam na nekoj fotografiji s bilo kim od tih ljudi, što to dokazuje? Zar žene koje su u manjini u poslu kojim se bave, nužno moraju voditi ljubav s muškarcima s kojima rade? Znači li to i da političarke nužno moraju ljubovati s političarima? Ili da netko svakog pedijatra iz zlobe može proglasiti pedofilom? Pa sve su to ljudi s kojima moram surađivati. Zar bih trebala ne raditi svoj posao da se ne bi konstruirale kojekakve priče? Pa čiji ja to onda život vodim? - rekla je Mila 2010. godine, prenosi Slobodna Dalmacija, kada su brojni mediji pisali da je Štimac zbog nje ostavio dugogodišnju suprugu.

image

Igor Štimac

John Thys/AFP

Na sistematskom pregledu 2013. Mili je otkriven tumor na jednjaku. U početku su liječnici sumnjali na zloćudni tip tumora, no srećom, ispostavilo se da je bio benigan. Preboljela je i rak vrata maternice, a upravo je narušeno zdravlje jedan od razloga zašto je 2015. godine prelomila i otišla s javne televizije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 01:55