SRETNA I OSTVARENA

MILANA VLAOVIĆ OTKRILA DETALJE NAJSRETNIJEG DANA U ŽIVOTU 'Bilo je točno onako kako sam si zaželjela. Ono što mislim, to i radim...'

Milana Vlaović
 Darko Tomaš / CROPIX

Spisateljica i kolumnistica magazina Gloria, Milana Vlaović, prije manje od mjesec dana uplovila je u bračnu luku s višegodišnjom ljubavi Borisom Kovačekom. Za IN magazin Nove TV otkrila je da je iznimno sretna i da se osjeća ostvareno.

- Bilo je točno onako kako sam si zaželjela na vjenčanju i jako sam sretna bila. Mislim da je sasvim u redu u nekim godinama ispunjavati neke svoje želje. Tako da ono što mislim, to i radim - rekla je Milana Vlaović koja je imala sreću da joj haljinu za najvažniji dan u životu dizajnira i skroji prijateljica Matija Vujica.

- Ja sam ove godine bila gošća Sarajevo Film Festivala, tako da mi je Matija i za tu prigodu napravila jednu prekrasnu haljinu i evo sad je bila zadužena i za vjenčanicu i stvarno je pogodila - rekla je. Otkrila je i da im je za prvi ples na vjenčanju nastupila Gabi Novak:

- Ona je za mene prvi i jedini izbor bila tako da mislim da sam imala čast da je Gabi mogla pjevati na mojoj svadbi.

Milana se dugi niz godina bavila pisanjem pjesama i vođenjem karijera Vesne Pisarović i Lane Jurčević, s kojima je počela surađivati kada su bile još tinejdžerice. No, glazbe se zasitila iako je i sama imala pjevačko iskustvo kad je nastupila kao prateći vokal za Tajči s kojom je nastupila i na Eurosongu u Zagrebu.

- Mislim da treba čovjek imati u sebi upravo taj neki nerv da želi izaći pred ljude i da im želi nešto dati. Ja to činim na jedan drugi način - rekla je za IN magazin i dodala da od glazbe nije ipak posve odustala. Nedavno je napisala pjesmu Minei:

- Ona sve zna i ona je jedna odrasla žena koja je svoj put prošla. Dakle, možda je to bio razlog zašto sam uopće odlučila dati pjesmu jer sam osjetila na sebi da više ne bih imala snage uzeti nekoga sa 18 ili 19 godina i onda ga praktički glazbeno, životno i na neke druge načine odgajati.

Milana je osim svega završila edukaciju iz psihoterapije te danas u Centru za psihološku pomoć Udruge ‘Sve za nju’ pomaže ženama oboljelim od karcinoma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 21:51