ZALJUBLJENI POLITIČAR

Miletić obasuo Kristinu Krepelu komplimentima: ‘Posebna je i vrijedi svake pažnje. Bilo bi potpuno suludo...‘

Miletić je podijelio priču, fotografiju Kristine na kojoj pozira s velikom krunom na glavi

Marin Miletić i Kristina Krepela

 Davor Pongracic/Cropix/

Političar Marin Miletić i glumica Kristina Krepela nedavno su na proslavi rođendana podcasta Ane Radišić konačno javno potvrdili svoju vezu, a Marin je sada službeno svoju djevojku objavio i na Instagramu, objavio je Dnevnik.hr.

Miletić je podijelio priču, fotografiju Kristine na kojoj pozira s velikom krunom na glavi, a u opisu fotografije je pisalo: "Bilo bi potpuno suludo ne zapratiti ovakvu jednu predivnu glumicu. Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula novo. Podržite mi je i zapratite. U svakom slučaju posebna je Kristina i vrijedi svake pažnje."

Krepela je zaljubljeni opis podijelila i na svojoj Instagram priči, a profil je glumica ponovno otvorila početkom lipnja ove godine te već podijelila nekoliko fotografija, ali ne i onu s novim partnerom.

Glumica je u opisu prve fotografije napisala svoje iskustvo s hakerom i što se dogodilo s njenim prvim profilom.

"Dogodilo se i meni ono što sam mislila da nikad neće. Zato nikad ne reci nikad. Jednim malim, paničnim potezom dozvolila sam čovjeku koji je izabrao zarađivati na tuđoj tuzi i na krađi tuđih uspomena, hakirati i izbrisati moj Instagram profil. U jednoj sekundi otišlo je pet i pol godina fotografija, objava i uspomena", započela je Kristina.

"Javio se haker tražeći novac da bi mi vratio sve što je od mene ukrao, ali na ucjene kradljivaca uspomena ne pristajem. Sve sam brižno prijavila našim sjajnim dečkima uskokovog kibernetičkog odjela koji zaista daju sve od sebe da zlikovca i njemu slične pronađu. Tek u razgovoru s njima shvatila sam koliko je samo prevara i ružnih stvari u tim bespućima interneta i društvenih mreža", napisala je te na kraju poželjela dobrodošlicu pratiteljima u njen novi virtualni svijet.

O ovom se paru šuška već mjesecima, a svoju vezu nisu potvrdili iako ih se nekoliko puta moglo vidjeti kako šeću Zagrebom držeći se za ruke, a tek snimke prolaznika bile su jedini dokaz da među njima nešto postoji.

Međutim, svoj ljubavni život glumica je uvijek pokušavala držati u tajnosti, no poznato je da je 2018. godine prekinula ljubavnu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina i o njezinu se ljubavnu životu nakon toga malo znalo.

Marin pozornost plijeni svojim osebujnim govorima u Saboru i izjavama, a u rujnu prošle godine je ostao bez supruge Danijele nakon što je ona, nažalost, izgubila borbu s teškom bolešću, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:09