ČLANICA ŽIRIJA

Minea sinoć zabljesnula na malim ekranima, svi se pitaju koja je tajna izgleda: ‘Nikad nisam skrivala...‘

Minea je članica žirija ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ i sinoćnju ružičastu haljinu odabrao je za nju Marko Grubnić

Minea

 Vanesa Pandzic/Cropix

Jedna od članica žirija "Tvoje lice zvuči poznato" ove sezone je pjevačica Renata Končić Minea (46) koja je mnoge oduševeila svojim izgledom. Sinoć je nosila ružičastu svjetlucavu haljinu s perjem koju je izabrao za nju stilist Marko Grubnić.

Među oduševljenima Mineinim izgledom bila je i Andrea Andrassy.

"Sutra zovemo Mineu da je pitamo što jede i kakve veze i poznanastva ima u svemiru da izgleda ovako, javit ću što kaže", poručila je spisateljica Andrea Andrassy.

image

Andrea o Minei

Screenshot/instagram/andrea Andrassy/

U kolovozu prošle godine za Story je otkrila tajnu svoje linije, odnosno, da tu nema tajne.

"Nema tajne. Nikad nisam ni skrivala, dosta variram s kilogramima i zaista sam veliki gurman. Hrana mi je jako važna, ali kad dođem do neke granice, ne negiram je nego nastojim popraviti stanje. U rujnu prošle godine odlučila sam napraviti malo veći zaokret koji neće trajati samo sezonski nego cijelu godinu. Prebacila sam se na kuhano povrće, laganiju hranu i salatu te potpuno izbacila slatko. A ovisnik sam o slatkom", rekla je Minea.

image

Goran Navojec, Renata Končić Minea, Mario Roth i Enis Bešlagić - Tvoje lice zvuči poznato

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Otkrila je i kako je prestala jesti slatkiše.

"Tvrdoglavošću, ali poslužila sam se i trikovima. U prvoj fazi jela sam dosta voća, čime sam nadomještala potrebu za šećerom, odnosno sve dok se tijelo nije adaptiralo. Istina je da sami sebe dovodimo u situaciju da puno jedemo, konkretno - kad bih imala puno posla i stresa, jela bih svašta, tek toliko da nisam gladna. No takve faze, srećom, kod mene ne traju dugo", rekla je.

Otkrila je i kako redovito vježba i da se bolje osjeća kada je na primjerenoj kilaži.

"Kilogrami dodaju i godine, tromiji si, a definitivno se bolje osjećam kad kilažu dovedem u red. Bez odricanja nema rezultata, a sami sebi možemo biti najbolja motivacija. Dodala bih da živimo u vremenu društvenih mreža koje nam nameću savršenstvo, a ono ne postoji. I žao mi je što dosta njih, pogotovo mladi, vjeruju da je to tako i jedino ispravno. A zapravo bismo trebali biti zahvalni što smo zdravi te bismo trebali pokušati napraviti najbolju verziju sebe", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:17