OŠTAR ISTUP

Mirjana Hrga: Današnji frajeri su kastrirani i boje se žena, a svijetom oduvijek kolaju kreteni, pedofili i lažnjaci

Bivša novinarka i urednica oglasila se zbog epizode Superpotjere u kojem je lovkinja natjecatelja nazvala ‘mladim mesom‘

Mirjana Hrga

 /Darko Tomaš/Cropix

Bivša novinarka i urednica Mirjana Hrga na svom se Facebook profilu osvrnula na jednu epizodu novog HRT-ovog kviza
Superpotjera u kojoj se lovkinja Morana Zibar našalila s mladim kandidatom rekavši ‘Mljac, mlado meso‘. U svom je obraćanju bila vrlo oštra, a u nastavu pogledajte što je napisala.

- Ne činite svijet dosadnim mjestom življenja. Lišenim svake zezancije. Je li nešto neukusno ("Mljac, mlado meso") može se raspravljati ("Potjera"), ali kada se zbog borbe za homoseksualna prava desetljećima od žena stvaraju vješalice za odjeću, pa kad ove koje ne mogu biti dovoljno anoreksične, histerične i zgodne nikome osim sebi također pređu na tu stranu, dobijemo "projekt" lišen svake čari, u kojem je sve sporno jer tako samo nekima paše.

Svijet namjerno ubijen lošim pojedinačnim primjerima (kojih uvijek ima jer svijetom oduvijek kolaju kreteni, pedofili, lažnjaci, manijaci, prostitutke...). Sada imamo generacije kastriranih frajera, zgodnih, pametnih i nesigurnih dečki koji se ne usuđuju udvarati djevojkama. Djevojke koje ipak čekaju da im neko priđe.

Crkvu koja nikoga nije naučila čitati, slikati, moliti (sastati se ponekad sa sobom) nego samo "luduje od potjere za mladim mesom". Glumice koje su isključivo moralna kategorija i ne bi im palo na pamet u krevet s nekim starcem da dobiju ulogu.

Mogla bih nabrajati do sutra.

To nije način kako se bori protiv loših pojava u društvu nego način kako se stvara frustrirano društvo, napisala je Hrga, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2023 14:25