SKANDAL U SRBIJI

Mirjana Karanović oštro istupila protiv Lečića, Goran Bogdan na Instagramu: ‘Ne dam te sestro‘

Mirjana Karanović odbila je nastupiti u predstavi s Branislavom Lečićem ‘Mamu vam je*em tko je prvi počeo‘.
Goran Bogdan, Branislav Lečić i Mirjana Karanović
 Instagram, Cropix

Srbiju trese nova velika afera nakon što je u siječnju glumica Milena Radulović istupila protiv profesora glume Miroslava Antića i optužila ga za silovanje i seksualno zlostavljanje. Naime, u ponedjeljak je mlada glumica Danijela Štajnfeld otkrila identitet misterioznog moćnika iz svijeta filma koji ju je silovao 2012. godine.

Riječ je o poznatom glumcu, političaru i bivšem ministru kulture Branislavu Lečiću.

On je putem društvenih mreža zanijekao optužbe, neke poznate osobe su podržale Danijelu i javno istupile protiv njega.

Mirjana Karanović, jedna od najpoznatijih glumica s područja bivše Jugoslavije, odbila je nastupiti u predstavi s Branislavom Lečićem 'Mamu vam je*em tko je prvi počeo'. Uputila je e-mail Jugoslavenskom dramskom pozorištu, gdje je poručila da odbija igrati u predstavi u znak prosvjeda zbog njegova ponašanja prema kolegici Danijeli Štajnfeld.

image
Poruka Mirjane Karanović
Instagram Story

- Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave s istim glumcem. Spremna sam predstavu igrati ako odlučite da ga zamijeni drugi glumac, glasi poruka Mirjane Karanović.

Danijelu je na svoj način podržao i poznati hrvatski glumac Goran Bogdan. Na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj pozira u ružičastoj haljini s podignutim srednjim prstom.

- Nisam tražila... što nije jasno, napisao je ispod fotografije uz hashtagove #nedamtesestro, #podrska #dostajebilo i time dao podršku Danijeli Štajnfeld. Time se referirao na Facebook grupu 'Nisam tražila' koja se oformila nakon ispovijesti Milene Radulović u kojoj su mnoge žrtve podijelile svoja traumatična iskustva i smatra s svojevrsnim #meToo pokretom na području regije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:23