‘POZDRAV SKEPTICIMA‘

Mirna objavila sliku posljedice korone: ‘Imajte ovo na umu svaki put kad želite skinuti masku‘

Sportska novinarka i urednica na HRT-u u lipnju je prebolila koronavirus
Mirna Zidarić
 Ranko Šuvar/Cropix

Sportska novinarka i urednica na HRT-u, Mirna Zidarić (50), koja je u lipnju prebolila koronavirus, na svom je Twitteru objavila prilično uznemirujuću fotografiju jedne od posljedica te bolesti. Naime, poznatoj je novinarki počela opadati kosa.

- Pozdrav skepticima. Znam, nije najgore što ti se od korone može dogoditi, ali nekome baš ovaj info može biti točka preokreta... - napisala je Mirna Zidarić uz fotografiju te dodala:

- Nije neki prizor, ali imajte ga na umu svaki put kad poželite skinuti masku ili ju odbijate nositi... Ovo je nakon jednog četkanja i tako je svaki dan, nadam se još kratko jer ponestat će zaliha.

Podsjetimo, Zidarić se koronavirusom zarazila na teniskom turniru u Zadru nakon kojeg su Covid pozitivni bili i Novak Đoković, Goran Ivanišević, Borna Ćorić...

- Za razliku od tenisača sudionika Adria toura u Zadru koji su pozitivni na Covid-19 i nemaju simptome, u mom se slučaju infekcija nakon 48 sati manifestirala tipičnim simptomima poput blago povišene temperature, glavobolje i opće slabosti. Čim sam pročitala da je Borna Ćorić, s kojim sam snimala intervju pozitivan bilo mi je jasno da bi to moglo biti to, a nakon što je naknadno i Đoković objavio svoj nalaz - dvojbe nije bilo - rekla je novinarima u lipnju Mirna.

Kazala je i kako su joj se svi smijali jer se ni s kime nije željela ni rukovati, no tijekom intervjua bilo je teško zadržati razmak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:15