REAKCIJE NE STAJU

Mirna Zidarić oštro po Radmanu: ‘Odurno i degutantno!‘; Jadranka Kosor: ‘Nasilno ljubljenje isto je nasilje‘

‘Možda je nespretno ispalo‘, kazao je Grlić-Radman na konferenciji za medije o ovom događaju, a vijest je prenio i BBC

Mirna Zidarić i Jadranka Kosor reagirale su na postupak Gordana Grlića Radmana

 Jorg Carstensen; Cropix/berislava Picek; Cropix/darko Tomas/

Pažnju javnosti privukao je čin ministra vanjskih poslova Gordana Grlića-Radmana na konferenciji o jačanju i proširenju Europske unije u Berlinu. Naime, ministar je na snimanju grupne fotografije pokušao poljubiti njemačku ministricu vanjskih poslova, Annalenu Baerbock, a snimka toga proširila se društvenim mrežama te zbog nje su mnogi osudili našeg ministra.

HRT-ova voditeljica Mirna Zidarić na svojoj Instagram priči reagirala je na ovu situaciju.

„Odurno, degutantno i nedopustivo!! Nadam se da ga čeka Rubialesova sudbina”, rekla je referirajući se na predsjednika Španjolskog nogometnog saveza Luisa Rubialesa koji je poljubio nogometašicu Jennu Hermoso, pa ga je FIFA suspendirala na tri godine.

image

Mirna Zidarić oštro je reagirala na postupak ministra Gordana Grlića Radmana

Screenshot/instagram/mirna Zidaric/

Na konferenciji za medije Grlić-Radman pokušava objasniti taj trenutak.

„Ako je netko nešto loše vidio u tome, onda isprika tome koji je tako shvatio. Avion je kasnio, pa smo se vidjeli tek na family photo. Ja ne znam kako je to netko snimio. Mi sjedimo jedno do drugog, mi smo susjedi. To je bila jedna jako dobra konferencija. Možda je nespretno ispalo”, dodavši da se ministri uvijek srdačno pozdravljaju.

Ranije ovaj događaj je komentirala i bivša premijerka Jadranka Kosor.

„Nasilno ljubljenje žena isto se zove nasilje, ne?”, napisala je na X-u.

Podsjećamo, ministar Grlić-Radman ne izlaže svoj privatni život javnosti, stoga mnogi ne znaju ništa o njegovoj obitelji. U braku je s Marijanom, iako se ne zna od kada, imaju troje djece Martu, Katarinu i Antu.

Grlić-Radman kada je ušao u hrvatsku Vladu dobio je titulu najbogatijeg ministra. Posjeduje 11 nekretnina, a najskuplja je kuća s okućnicom u Zagrebu koja ima 1866 metara kvadratnih i vrijedi 9 milijuna i 280 tisuća kuna, piše Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:41