MODNA RECIKLAŽA

Mirta Šurjak je s odjevnom kombinacijom pogodila u sridu: ‘Dobila sam toliko komplimenata...‘

Outfit kojeg je odlučila ponoviti već je nosila na teniskom turniru u Bolu 2019.

Mirta Šurjak i Josip Joko Runje

 Duje Klaric/Cropix

Ako može Kate Middleton, zašto ne bi i Mirta Šurjak. Voditeljica HRT-a, koja i ove godine vodi program Sinjske alke, odlučila se na modnu reciklažu baš poput vojvotkinje od Cambridgea, piše Slobodna Dalmacija.

Outfit kojeg je odlučila ponoviti već je nosila na teniskom turniru u Bolu 2019., a riječ je o plavoj haljini s potpisom splitskog brenda Arileo iza kojeg stoji bračni par Marija i Jurica Pirić. Novost je pak remen kojim je Mirta osvježila kombinaciju.

- Hvala vam od srca. Dobila sam zaista toliko komplimenata za ovu haljinu. Sve je pogođeno - boja, kroj, materijal, preoduševljena sam - napisala je ispod slike u kojoj pozira Mirta u spomenutom komadu i dobila laganih 2000 lajkova.

image

Mirta Šurjak i Robert Šveb, ravnatelj HRT-a

Duje Klaric/Cropix

S Mirtom ćemo se u potpunosti složiti ili da se izrazimo alkarskim rječnikom - s haljinom je pogodila u sridu.

Inače, Arileo je omiljena marka brojnih Hrvatica pa tako njihove kreacije često nose Albina, Hana Huljić, Ana Gruica, Ana Čagalj, Jelena Rozga, Danijela Martinović, Ecija Ojdanić...

Na prošlogodišnjoj Alki, podsjetimo, njena je haljina talijanske kreatorice Elisabette Franchi izazvala pravu lavinu komentara, a najglasniji je bio Fashion Guru kojem je Mirta odgovorila prozivajući ga za diskriminaciju žena s atributima i seksizam.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:25