NOVI SKANDALI

Miša Grof: ‘Nije točno da je Vidoje umro u 44. godini! Nikolina je dulje nosila crninu zbog psa nego muža‘

Sada je javno rekao i da se ne boji suđenja sa snahom Nikolinom Pišek Ristović

Nikolina Ristović i Viktor Ristović na sprovodu Vidoja Ristovića

 Pedja Milosavljevic/Cropix

Miša Grof, otac preminulog Vidoja Ristovića, progovorio je o nalazima obdukcije kojih i dalje - nema.

"Meni su rekli da se to čeka mjesec i pol, dva. Nisam dobio ništa. Trebao sam dobiti nalaz obdukcije na kućnu adresu. Bio sam u policiji, 29. studenog, ni oni nemaju podatke. Oni ništa nisu dobili. Rekli su mi: ‘I oni će dobiti.‘ I oni čekaju da ih dobiju", rekao je Miša Grof, prenosi srpski Kurir.

Također navodi da njegov sin nije imao 44 godine kad je umro, već 42.

"Moj sin nikad nije imao probleme sa srcem. Plivao je. U zadnje se vrijeme malo udebljao. On nije imao 44 godine, nije bio napunio ni 43 godine", rekao je Ristović u emisiji ‘Premijera‘.

Sada je javno rekao i da se ne boji suđenja sa snahom Nikolinom Pišek.

"Mogu odgovarati jedino pred njezinim zakonom. Mogu joj pomoći samo da se ode liječiti. Ja ću i pred sudom reći: ‘Ona je ubila moga sina i ove moje tvrdnje može potvrditi 30 svjedoka.‘ Polako ga je ubijala. U Strasbourgu mogu to potvrditi, možemo i u Haag. Ne bojim se suda, kog suda da se ja bojim, ubila mi je dijete", rekao je Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof.

Snahi zamjera i to što je ‘dulje nosila crninu za psa nego za supruga‘.

"Muž joj je umro, a ona nosi crvenu haljinu i vijenac oko glave. A kad joj je pas rastrgao njezina psa, nosila je šest mjeseci crninu. Išla je na groblje, pa ga kremirali i od tada drži urnu s njegovim pepelom na kaminu", rekao je Ristović, prenosi Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:31