NOVI NASTAVAK

Miša Grof sprema novu tužbu protiv Nikoline Pišek: Traži 800 tisuća eura, tvrdi da ima dnevnik ljubavnika!

‘Miša Grof je odlučio po svaku cijenu istjerati svoje i od Nikoline želi naplatiti i posljednji cent‘, tvrdi izvor

Nikolina Ristović i Viktor Ristović

 Pedja Milosavljevic/Cropix/Cropix

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, ne prestaje progoniti svoju snahu Nikolinu Pišek, koju je ubrzo nakon smrti sina Vidoja Ristovića zasuo tužbama.

Kako saznaje srpski Kurir, ovog je puta na sudu odlučio od nje zatražiti da mu vrati 800 tisuća eura, za koje tvrdi da im je posudio za kupovinu i renoviranje vile u Zagrebu.

Slično je pokušao napraviti i pred pravnim organima u Hrvatskoj, ali je ovdje izgubio spor, pa tužbu sada želi podnijeti i u Srbiji.

"Miša Grof je odlučio po svaku cijenu istjerati svoje i od Nikoline želi naplatiti i posljednji cent. Nada se da će sud u Srbiji donijeti drugačiju odluku od onog u Hrvatskoj, gdje je tražio zabranu prometa nekretnina kako Nikolina ne bi mogla prodati kuću koju su ona i Vidoje kupili dok je on bio živ. On je više puta odlazio na ročišta u Zagreb, jer nije odustao od tvrdnji da im je redovito slao novac. Nikolina je negirala da je on njoj i suprugu pomagao financijski, ali Miša Grof tvrdi da on ima dokaze da je u pravu", rekao je izvor za Kurir.

"Viktor je angažirao tim odvjetnika kako bi prikupili sve dokaze za sud jer mu je vrlo stalo da ovaj slučaj dobije. On stalno govori kako ima mnogo dokaza napismeno, ali to nikad nikome nije pokazao. Čak i Vidojev dnevnik koji je više puta spominjao nitko nikad od obitelji nije vidio niti itko zna da je njegov pokojni sin pisao bilješke. Miša Grof na suđenje u Zagrebu nije priložio nikakve dokaze, zbog čega mu je sud odbacio tužbeni zahtjev", dodaje izvor.

Njih su dvoje nedavno imali javnu prepirku, a ona je poručila da ima puno stvari za reći, ‘ali sve u svoje vrijeme ako do njega ikad dođe‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:39