NE MOŽE BEZ NJEGA

Misica se vratila s bračnog putovanja i otkrila: ‘Zbog bucmastog Toma ne volim putovati svijetom‘

Bivša misica se Jutarnjem listu ranije javila s bračnog putovanja u Dubaiju na koje su ona i suprug Miroslav poveli i troje djece
Annie Šukunda
 Tomislav Beroš

Bivša Miss Supranational Annie Šukunda (31), odnedavno novopečena gospođa Šukunda Gavrilović i pomajka troje djece, vratila se s bračnog putovanja u Dubaiju. Na Instagramu je iz Zagreba objavila fotografije koje su njezini pratitelji dočekali s uzbuđenjem.

Riječ je o dvije fotografije s kućnim ljubimcima, koji su manekenki zaista nedostajali. Šukunda Gavrilović je, inače, i pasionirana igračica stolnog tenisa i instruktorica fitnessa te vrsna šahistica. Njezini su roditelji nekada bili prvaci Jugoslavije, a danas imaju školu šaha. Ona, pak, igra šah od treće godine. Nije moglo biti drugačije.

image
Tomislav Beroš

Osim što igra šah, aktivna je i na svojim društvenim mrežama.

Na prvoj fotografiji iz nedavnih objava prelijepa Annie mazi svog velikog psa, a na drugoj u naručju drži sivog mačka.

- Razlog zbog kojeg ne volim putovati svijetom je moj bucmasti Tom. Sljedeći put moram naći hotel koji prima kućne ljubimce - napisala je Annie, dok su njezini pratitelji odmah komentirali kako je Tom prekrasan.

image
Annie Šukunda Gavrilović i mačak
Instagram Story/Screenshot

- Da, moja beba – odgovorila je Annie.

Dok su oni uživali na putovanju u Dubaiju, mačak je uživao u Zagrebu, u hotelu za mačke.

Inače, bivša missica Annie stvarno voli životinje. Toliko ih voli, da je odlučila pokrenuti posao u kojem bi im se u potpunosti posvetila. Planira pokrenuti online trgovinu koja bi se bavila modnim dodacima za ljubimce, međutim to ne bi bile šivane krpe, kako je rekla u jednom intervjuu, već ozbiljna dizajnerska linija.

image
Tomislav Beroš

Podsjetimo, Annie Šukunda je nakon godinu dana zaruka rekla sudbonosno 'da' svojem 13 godina starijem partneru Miroslavu Gavriloviću. Par se odlučio vjenčati u vrlo uskom krugu obitelji i prijatelja, a veliko svadbeno slavlje planiraju prirediti sljedeće godine, u nadi da tada više nitko neće niti razmišljati o pandemiji koronavirusa.

Ranije se bivša misica javila Jutarnjem listu s bračnog putovanja u Dubaiju. Ona i suprug Miroslav sa sobom su poveli i troje djece iz suprugovog prvog braka koji imaju 11, 7 i 6 godina. Odlučili su se svi skupa, kao obitelj dobro provesti, jer dugo već nisu putovali zajedno, rekla nam je Annie iz Dubaija, dodajući kako je to bio njihov prvi izlet kao obitelj.

- Iako je bračno putovanje nekako se ne bismo osjećali potpuni bez njih. Uzeli smo tjedan dana odmora od prethodnih par mjeseci kad smo odlazili isključivo poslovno, tako da nam se vrijeme svodi na zajedničke aktivnosti unutar prelijepog obiteljskog kompleksa Atlantis Palm Dubai. No svakako ćemo otići i do pustinje ponovno, deve su nas najviše dojmile prethodni put - rekla nam je ranije Annie koja je laskavu titulu Miss Supranational Hrvatske Annie osvojila prije četiri godine, a još 2010. godine odabrana je za Miss Sisačko-moslavačke županije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:37