NEUNIŠTIV

Mišo dobio najljepši poklon za Božić, otpušten je iz bolnice i blagdane će provesti s Lidijom

Bio je i priključen na kisik ali ga je prestao primati jer je samostalno počeo disati

Mate Mišo Kovac i supruga Lidija


 

 Sasa Buric/Cropix

Dobre vijesti stižu iz splitske bolnice na Firulama. Kako smo upravo saznali od izbora bliskih glazbeniku Mišo Kovač (80) uspješno je prebolio koronavirus i danas je pušten kući, piše Slobodna Dalmacija.

Pjevač se trenutno nalazi u iznajmljenom stanu u Strožancu sa suprugom Lidijom gdje boravi već nekoliko mjeseci. Podsjetimo, glazbenik je u bolnici treći put u malo vremena završio sredinom prosinca jer mu se zdravstveno stanje pogoršalo nakon što je bio pozitivan na koronavirus.

Bio je i priključen na kisik ali ga je prestao primati jer je samostalno počeo disati. Mišo je u bolnicu bio primljen s povišenom temperaturom, a koronom su se zarazile i njegova supruga Lidija i kći Ivana.

Nedugo prije što se zarazio koronom također je bio smješten na odjel pulmologije KBC-a Split, gdje je primljen s dijagnozom suspektne upale pluća, da bi se ustanovilo kako se ipak ne radi o upali pluća pa je nakon terapije antibioticima bio pušten kući.

Mišo je nedavno sa Sašom Antićem snimio spot za prepjev svoje pjesme ‘Ja ne mogu drugo nego da je ljubim’ koja u novoj varijanti nosi naziv ‘Ja ne mogu drugo nego da ga volin’ i posvećena je njegovom omiljenom klubu Hajduku, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 02:45