JASAN STAV

Mišo Kovač otkrio izbornog favorita: ‘Želim mu sve najbolje, jer ako ne dobije, bit će muvana!‘

Godinama je pjevao na skupovima HDZ-a zbog čega se puno pisalo o milijunima koje mu je stranka isplaćivala, no prije dvije godine je bio dosta pomirljiv prema Zoranu Milanoviću

Mišo Kovač

"Želim predsjedniku, zapravo premijeru hrvatske Vlade Andreju Plenkoviću sve najbolje, da dobije izbore, jer će biti muvana ako ne dobije", poručio je u subotu u videu Mate Mišo Kovač (82) odjeven u majicu sa svojim likom.

Glas mu je malo drhtao, ali je po svemu sudeći povratio staru formu. Legenda hrvatske glazbene scene oko Božića je završila u bolnici zbog visoke temperature pa je morao odgoditi dogovoreni doček u Vukovaru.

Godinama je pjevao na skupovima HDZ-a zbog čega se puno pisalo o milijunima koje mu je stranka isplaćivala, a i sad se pokazao kao njihov simpatizer, no prije dvije godine je bio dosta pomirljiv prema Zoranu Milanoviću.

- Zašto se svađaju dva čovjeka glavna u Hrvatskoj? Jedan Milanović i jedan Plenković? Oni se trebaju naći i kazati. ‘Plenkoviću…, Milanoviću…, daj mi smo postigli najviše… Daj, nemoj da neki kreteni osnivaju neke svoje stranke. Mi moramo biti jedan uz drugoga, kazao je Mišo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:03