OGLASIO SE PJEVAČ

Mišo Kovač: Taj mali me već ganjao s kamerom. HRT mu je dao taj novac, a meni isplate 100 eura!

‘Kada će netko snimati moj film, to će biti pravi igrani film koji dolazi na velika platna u sva kina‘

Mišo Kovač

 Ranko Šuvar/Cropix

Nakon nekoliko dana medijske halabuke povezane s navodnim snimanjem dokumentarca o njegovom životu Mišo Kovač se konačno oglasio i o tom slučaju progovorio novinarki Slobodne, piše Slobodna Dalmacija.

- Kako uopće komentirati tipove koji sami sebe reklamiraju senzacionalistički preko mog imena i karijere? Mali, to je moja karijera i moj život, a ne tvoj. Nije ni prvi ni zadnji koji je to napravio. Nevjerojatno je da HRT na spomen mog imena isplati nekome 54 tisuće eura, a meni godišnje isplaćuju 100 eura za vrtnju mojih snimki.

Ako želite zaraditi, javite se HRT-u, snimajte ljude po ulici što misle o meni i oni će vam platiti pozamašnu sumu novaca, rekao je Kovač za Slobodnu Dalmaciju. Kaže kako takve stvari više neće olako puštati.

- Prepustit ću ljudima iz pravne struke da rješavaju HRT i sve druge "bez muda" jer ovo je Hrvatska u kojoj vrijede drugi zakoni nego u Britaniji i Brazilu. Vidio sam ga dva puta u životu na nagovor Dušana Šarca i mali me oba puta ganjao s kamerom da me snimi. Jednom mu je uspjelo i to je stavio u Varoški amacord bez mog znanja i pristanka.

Drugi put ga je Šarac doveo na snimanje njegove pjesme koju sam snimao u studiju Croatia Recordsa i mali me naganjao s kamerom da me snima u studiju i tu je nastala ova slika. Bilo je to u prostorijama Croatia Recordsa u Zagrebu gdje sam mu objašnjavao kako se nekulturno ponaša, ispričala je legenda dalmatinske glazbe.

Od filma o svojem životu ipak ne zazire. Ipak, ističe kako ne bi htio da to bude dokumentarac.

- Moram još reći da kada će netko snimati moj film, to će biti pravi igrani film koji dolazi na velika platna u sva kina, jer sam ja Mišo Kovač i taj film treba biti blockbuster, a ne neki serijal il dokumentarac, zaključio je Mišo, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:06