U NOVOM STUDIJU

Mišo u velikoj ispovijesti: Briga me hoće li NASA na Marsu puštati moje pjesme. Pjevam za ljude!

Istinska pjevačka legenda u najnovijem Studiju otkriva sve o svojim najtežim danima i karijeri bez premca na hrvatskoj estradi
Mišo Kovač
 Ranko Šuvar/Cropix, Biljana Blivajs/Cropix

Mate Mišo Kovač, ne treba to previše isticati, najveća je živuća pjevačka legenda u Hrvatskoj. Uz njegove pjesme odrastale su generacije, i danas ga vole mladi i stari, a njegovi koncerti postali su kultni. Unatoč tomu, rijetko je u medijima, s publikom se najradije druži na pozornici.

Najnoviji broj Studija, vodećeg TV priloga u državi, u petak ekskluzivno donosi veliku Mišinu ispovijest u kojoj je našoj reporterki Klari Rožman otvorio dušu.

Progovorio je tako i o inicijativi znanstvenice hrvatskog podrijetla da se na Marsu nakon Stinga, Stonesa i Queena pušta i Mišo.

- Briga me hoće li NASA na Marsu puštati moje pjesme. Pjevam za ljude!, izjavio je u svom stilu.

U velikom razgovoru prisjetio se i svojih glazbenih početaka u jednoj crnoj majici, a progovorio je i o ministru zdravstva Viliju Berošu kao i o svom pokojnom sinu Ediju te o svojoj borbi života.

- Tri puta sam pobjegao smrti. kad sam otvorio oči u bolnici, iznad mog kreveta stajao je momak koji me poljubio u čelo i rekao: 'Mišo, ja u životu imam samo Isusa i vas!'

Ekskluzivni intervju s Mišom donosi novi Studio, koji izlazi uz Jutarnji list u petak, 21. kolovoza.

image
Naslovnica novog Studija koji izlazi ovog petka s ekskluzivnim intervjuom Mate Miše Kovača
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 03:09