ŽELIMO JOJ SREĆU

Miss Universe Hrvatske 2022. otputovala na svjetski izbor: ‘Nosim jako puno poklona...‘

Otputovala je u Ameriku, na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u New Orleansu 14. siječnja

Predstavljanje nacionalnog kostima Miss Universe Arijane Podgajski za svjetski izbor Miss Universe 2022.

 Vedran Peteh/Cropix

Arijana Podgajski, 20-godišnja studentica ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, koja je titulu Miss Universe Hrvatske 2022. ponijela krajem svibnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, danas je otputovala u Ameriku, na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u New Orleansu 14. siječnja.

- Arijana je za New York izravnim letom Air Serbia iz Beograda otputovala danas ujutro i ovom prilikom želim zahvaliti osoblju Air Serbie koji su se pobrinuli za Arijanu u zračnoj luci u Beogradu i na JFK u New Yorku, gdje će joj pomoći u presjedanju za New Orleans te da pasoška i carinska kontrola prođu što brže i jednostavnije za nju, rekao nam je Vladimir Kraljević, vlasnik licence Miss Universe Hrvatske.

image

Arijana Podgajski

Matija Djanjesic/Cropix

Budući da iz Hrvatske još uvijek nema izravnih letova za SAD, osim onih ljetnih iz Dubrovnika, veza preko Beograda bila je najjednostavnija za Arijanu uz samo jedno presjedanje – Organizirali smo prijevoz za Arijanu od Zagreba do Beograda s Nova rent-a-carom u ponedjeljak, prespavala je u hotelu, a u utorak ujutro krenula na putovanje života i svoj prvi let avionom, rekla nam je Marija Kraljević, direktorica Miss Universe Hrvatske.

Arijanine pripreme za svjetski izbor započele su odmah nakon pobjede, te je tako nedugo nakon izbora operirala oči u Klinici Svjetlost i riješila se leća i naočala. S dolaskom jeseni započeo je i studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, a paralelno s učenjem za kolokvije te usavršavanja engleskog jezika u školi za strane jezike Berlitz, Arijana je dobivala i zadatke od strane Miss Universe Organization bilo da se radi o ispunjavanju dokumenata do snimanja raznih video segmenata potrebnih za produkciju te za društvene mreže.

image

Arijana Podgajski

Vedran Peteh/Cropix/Cropix

Osim nacionalne haljine koju je kreirala Mina Petra u suradnji s akademskom slikaricom Antoniom Maričević, predstavljene pred 10-ak dana, kojom Arijana promovira kontinentalnu, zelenu Hrvatsku i ljepotu Hrvatskog zagorja, u koferima za Ameriku Arijana je ponijela i poklone za ostale djevojke.

- Nosim jako puno poklona koje su pripremili u Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije te u Hrvatskoj turističkoj zajednici: od licitarskih srca, narukvica s licitarskim srcima, vrećica lavande do ekološki prihvatljivih platnenih shopping vrečica – neizmjerno im hvala. Osim poklona za ostale djevojke i domaćine u New Orleans ću ponijeti dnevne i svečane haljine Bariba, cipele Baldinini i Pletix kupaće kostime. Naravno posebno mjesto u koferu zauzima Sherri Hill večernja haljina u kojoj ću se predstaviti žiriju i uz koju ću nositi narukvicu Zlatarne Dodić. U kofere ću spakirati i šminku na kojoj zahvaljujem Aura kozmetici koji su za mene osigurali baš sve što mi treba, Schwarzkopf Professional proizvode za njegu kose te vrhunske kreme Viviene Estetic budući da će koža sigurno trebati kvalitetnu hranu i odmor od cjelodnevne šminke, uz osmijeh dodaje Arijana.

Nama još preostaje samo zaželjeti Arijani sretan put te da se lijepo provede u New Orleansu, koji glasi za jedan od najuzbudljivijih gradova u SAD-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. srpanj 2023 05:28