NOSITELJICA TITULE

Miss Universe Mirna Naiia Marić: ‘Nakon pet mjeseci karantene opet poziram i presretna sam!‘

‘Mir u svijetu za mene nije samo fraza i naravno da ima viši smisao‘, kaže Zadranka, inače velika zaljubljenica u umjetnost i dizajn
Mirna Naiia Marić
 Marko Todorov/CROPIX

Mirna Naiia Marić, 21-godišnja Zadranka, titulu Miss Universe Hrvatske 2020. osvojila je sredinom ožujka ove godine, samo nekoliko dana prije lockdowna i odlaska u karantenu zbog pandemije koronavirusa ne samo u Hrvatskoj, nego u cijelom svijetu.

Iako su joj dani u karanteni, koje je provodila vježbajući na balkonu, trčeći u parku Maksimir ili u dugim šetnjama po Sljemenu i isprobavanjem novih recepata zdrave hrane protekli relativno brzo, postupnim otvaranjem u Hrvatskoj i Europi Mirna se polako mogla posvetiti i svojim obvezama koje titula Miss Universe Hrvatske nosi.

image
Mirna Naiia Marić
Marko Todorov/CROPIX

- Presretna sam što sam danas imala priliku opet biti model! Prošlo je gotovo pet mjeseci od posljednjeg modnog snimanja u Milanu sredinom veljače kad sam se zbog priprema za izbor Miss Universe Hrvatske vratila u Zagreb. Poslije se pokazalo da sam se time spasila od još strože karantene u Italiji. Zahvalna sam Heti i Festini na ukazanom povjerenju - rekla nam je presretna Mirna koja je profesionalno odradila poludnevno snimanje u hotelu Esplanade u Zagrebu.

Najljepša Hrvatica visoka je 177 cm, tečno govori engleski i talijanski jezik i završila je Školu za primijenjenu umjetnost i dizajn Zadar. Voli izazove i uporno ide prema ostvarenju svojih ciljeva, a disciplina i optimizam, kao i karizma i dobar duh, pomažu joj u tome. Najviše voli umjetnost i dizajn, voli slikati i crtati, a u slobodno vrijeme planinari i ide u teretanu.

- Mir u svijetu za mene nije samo fraza i naravno da ima viši smisao, mir u svijetu je nešto što želimo svakodnevno, a ne samo kad nas potrese neka situacija ili događaji koji nisu svakodnevni - rekla nam je ovogodišnja Miss Universe Hrvatske.

image
Mirna Naiia Marić
Marko Todorov/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:08