VESELA VIJEST

MJESEC DANA NAKON SESTRE RODILA I ANA ZANINOVIĆ Naša poznata sportašica rodila je sina i otkrila ime: 'Velik je to dečko!'

Ana i Lucija Zaninović
 Joško Ponoš / CROPIX

Nakon svoje sestre blizanke Lucije Zaninović, rodila je i Ana Zaninović. Naša poznata tekvondašica ovjenčana brojnim odličjima i njezin suprug Duje Đapić 5. prosinca postali su roditelji malom Tomi.

Ipak, njihov sinčić i nije bio tako malen jer rodio se s gotovo četiri kilograma i dugačak 52 centimetra, što je njegova mama Ana Zaninović za Story komentirala da je 'veliki dečko' te da je tijekom poroda sve prošlo u najboljem redu.

Inače Ana je rodila skoro točno mjesec dana nakon svoje sestre Lucije, koja je svog sinčića Ervina dobila 2. studenog. Sestre su evidentno osim u sportu usklađene i u privatnom životu, jer osim što su se udale ovog proljeća u mjesec dana razmaka - Lucija za Nala Kuzmanića u svibnju, a Ana za Duju Đapića u lipnju, sada u su vrlo kratkom razmaku i obje postale majke i to u oba slučaja sinčićima.

Kako su 29-godišnje blizanke i inače vrlo organizirane, bolje rečeno zbog sportskog načina života disciplinirane, svu dječju opremu na vrijeme su nabavile te su spremne dočekale svoje potomke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:16