‘2024., SPREMNA SAM‘

Mlada pjevačica oprostila se od izazovne 2023. pa poručila: ‘Bila si slatka i paprena, sretna i tužna...‘

‘Pustila si me da budem strpljiva i otvorim srce svemu onome što me čeka, a što zaslužujem‘, napisala je, među ostalim, pjevačica

Antonia Dora Pleško
 

 Instagram/Antonia Dora Pleško/

Od 2023. oprostila se mlada pjevačica Antonia Dora Pleško pa nadolazećoj godini poručila da je spremna. Svojim je obožavateljima na Instagramu otvorila srce pa podijelila kakva joj je bila ova godina.

"Draga 2023., bila si slatka i paprena, sretna i tužna, izazovna i lagana", opisala je pjevačica posljednjih godinu dana pa dodala da je ova godina bila njezina najveća prekretnica.

"Pustila si me da odmorim, napunim baterije, otpustim što me mučilo, okrenem stranicu, budem strpljiva i otvorim srce svemu onome što me čeka, a što zaslužujem", napisala je Antonia Dora. Objavu je zaključila porukom nadolazećoj godini: "Draga 2024., spremna sam."

Kao što znamo, pjevačica je ove godine pokrenula svoj podcast "Bez filtera" u kojem govori o situacijama koje su joj bile nepoznanica u njezinu životu, kao, na primjer, napadi panike, gubitak voljene osobe i vršnjačko nasilje. Osim na poslovnim planovima, Antonia Dora ispunjena je i u ljubavnim planovima. Na svom Instagramu rado dijeli kako uživa sa svojim dečkom te kako putuju po svijetu.

Naravno njezini obožavatelji na najnovijoj objavi nisu mogli ne komplimentirali njezin izgled: "Antonia, slika ti je top", "Uvijek predivna", "Divna". Pjevačica doista izgleda sretno i ispunjeno dok pozira u dugoj haljini i zlatnim štiklama u splitskom restoranu. Je li to zbog poslovnih uspjeha, ljubavi ili nečeg drugog, ostaju samo nagađanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:19