JELENA LEKO

Mlađa sestra našeg bivšeg reprezentativca uskoro će postati majka, otkrila je spol bebe: ‘Jedva te čekam upoznati‘

Nakon što se iz Dubaija vratila u Hrvatsku, zaljubila se u poduzetnika Josipa koji ju je zaprosio nakon nekoliko mjeseci veze

Jelena Leko

 INSTAGRAM

Atraktivna crnka Jelena Leko (34), mlađa sestra bivšeg hrvatskog nogometnog reprezentativca Jerka Leke (42), na Instagramu je objavila video u kojemu je otkrila spol bebe koju čeka sa suprugom Josipom, poduzetnikom iz Hercegovine.

- Jedva te čekam upoznati, dječače - napisala je na društvenoj mreži.

Jelena i Josip vjenčali su se u lipnju prošle godine. Ona je, podsjetimo, godinama živjela u Dubaiju, a nakon što se vratila u Hrvatsku, zaljubila se u poduzetnika koji ju je zaprosio nakon samo nekoliko mjeseci veze.

- Zaruke su bile skroz neočekivane, sve se odvilo jako brzo, ali od prvoga dana sam znala da je on taj - rekla je svojedobno za RTL.

Tad je otkrila i čime ju je njezin izabranik osvojio.

- Muškarac treba imati sve ono što ima upravo moj partner. Veliko srce, hrabrost, vjeru u Boga i podršku. Treba imati svoje vlastite ciljeve i snove kako bi lakše razumio i ženu koja je ambiciozna i teži istome. Činjenica je da danas svi nosimo u sebi neke vrste tuge i gubitka te skrivamo te emocije u sebi zato trebamo pronaći nekoga tko će otvoriti te kutije - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:47