NATALIE BALMIX

Mlada Zagrepčanka nakon uspjeha u Srbiji stiže na Doru: ‘Sinčić Ivan navijat će iz sveg glasa!‘

Natalie Balmix s pjesmom "Dijamanti" je na ovogogodišnjoj Dori, a pjesma na YouTubeu ima već preko 181 tisuću pregleda

Natalie Balmix

 Ana Drekic/

Zagrebačka pop pjevačica Natalie Balmix (26) mnogima u regiji je poznata po sudjelovanju u popularnom srpskom glazbenom natjecanju IDJ Show gdje je došla do finala. Ove godine Natalie se natječe na Dori s pjesmom "Dijamanti", a s mladom pjevačicom smo razgovarali o pripremama za Doru, podršci sinčića Ivana i daljnjim planovima u karijeri.

image

Natalie Balmix

Ana Drekic/

Kako to da si se odlučila prijaviti na ovogodišnju Doru? Možeš li nam reći nešto više o nastanku pjesme "Dijamanti"?

Sama ideja o mom prijavljivanju na Doru potekla je još prošle godine tijekom sudjelovanja na IDJ Showu. Tada je Darko (moj producent, koji je ujedno i autor pjesme "Dijamanti") u jednoj od emisija rekao: "Ti si spremna za Euroviziju". Naravno, prvi korak prije toga je Dora. U jesen 2022. smo se odlučili prijaviti jer smo osjetili da je pravi trenutak za to, a sama pjesma je nastala u studenom 2022. kad sam otišla kod Darka u Skopje.

Što misliš o konkurenciji, imaš li nekog favorita?

Mislim prvenstveno na sebe, želim odraditi nastup na nivou i ostati zapamćena, kao i uvijek. Iskustvo me naučilo da se kroz live nastupe mijenja sve stoga čekamo polufinalne večeri pa da vidimo tko su realno favoriti i konkurencija.

image

Natalie Balmix

Ana Drekic/

Sudjelovala si u prošloj sezoni IDJ Showa. Kako je to iskustvo utjecalo na tvoju karijeru?

IDJSHOW je promjenio moj život i ubrzao put i kretanje karijere. Uz veliku podršku IDJVideos produkcije, koja mi čuva leđa na svakom koraku, koračam k cilju. Polako i sigurno.

Mediji te često predstavljaju kao samohranu majku, smeta li ti to? Je li se možda promijenio tvoj ljubavni status?

Mislim da sam već puno puta odgovorila na ovo pitanje i mislim da imperativ mojih intervjua nikada ne treba biti na mom privatnom životu. Trenutno se dešava puno lijepih i sretnih stvari koje trebaju biti važnije, ali ću reći da sam jedna vrlo sretna i voljena žena.

image

Natalie Balmix

Ana Drekic/

Što sin Ivan kaže o maminoj pjesmi. Je li najveći navijač?

Ivan je uključen u cijeli proces i živi sa mnom svaki trenutak. Žao mi je što neće moći prisustvovati nastupu uživo zbog ograničenja godina, ali sigurna sam da će doma gledati mamu na malim ekranima i navijati iz sveg glasa.

image

Natalie Balmix

Ana Drekic/

Sigurni smo da ti je želja pobjeda na Dori, ali osim nje, priželjkuješ li još neki cilj ostvariti ove godine?

Ove godine cilj mi je izbaciti još pjesama i nastupati tijekom ljeta. Ali tko zna kako će se odviti godina, sve ovisi o plasmanu na Dori, možda proljeće provedemo u pripremama za Malmö (smijeh).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:51