PRVI PUT PROGOVORIO

Mladen Grdović otkrio u kakvom je odnosu s Brankicom nakon razvoda: ‘Nismo zajedno, ali...‘

Brankica je 2021. podnijela tužbu protiv Mladena koju je sud potvrdio zaključivši da ne postoji mogućnost da se par pomiri

Brankica i Mladen Grdović

 Jure Miskovic/CROPIX

Prije dvije godine u medijima je odjeknula vijest kako je na Općinskom sudu u Zadru nakon 22 godine službeno okončan brak Mladena Grdovića i njegove supruge Brankice. Oni su se, naime, više puta mirili i razilazili.

- Naše duše su jedno tijelo, mi smo jedna duša, iako smo gotovo u svemu različiti. Izgubio sam ponos, izgubio sam ono što su me mater i ćaća odgojili, sve sam izgubio. A nemam što Brankici, ona više ne raeagira na mene, ima pravo, dajem joj ponos. Dajem joj ponos i svakoj ženi koja može takvu budalu držati, a dobar čovjek - govorio je Grdović 2021. godine.

A onda je svemu došao kraj u kolovozu 2021. Brankica je 21. svibnja iste godine podnijela tužbu protiv Mladena koju je sud potvrdio zaključivši da ne postoji mogućnost da se par pomiri.

Ove zime pjevač je na Anteni Zadar rekao da su se pomirili, a sad je kratko za Slobodnu Dalmaciju komentirao razvod o kojemu su svi pričali.

- Sve je fenomenalno. Brankica i ja smo u dobrim odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života, iako više nismo zajedno - kaže Mladen.

Trenutno je u dogovorima za novogodišnji koncert, a postoji mogućnost da na Silvestrovo zapjeva Hrvatima u New Yorku, što ga jako veseli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. ožujak 2023 01:26