PIJERO

Mladi glazbenik zbog karijere ostavio djevojku i najavio suradnju s Baby Lasagnom: ‘Ni ja ne znam kako se to dogodilo‘

Sigurno će to Tonči Huljić riješiti u nekom svom štihu i da će to biti jako dobro, optimističan je Pijero

Petar Šegetin Pijero

 Promo/

Mladi slavuj s Korčule Petar Šegedin – Pijero gostovao je u Special Happy Showu. Slušateljima Happy FM-a je otkrio kako izgleda suradnja s Tončijem Huljićem, tko mu je osmislio umjetničko ime, ali i najavio zanimljivu suradnju - pjesmu u kombinaciji s pobjednikom Dore - Baby Lasagnom. Radi karijere je Pijero čak ostavio djevojku Luciju kojoj je posvetio svoju prvu pjesmu.

- Tata mi pjeva, mama mi pjeva, baka, djed, rođak…svi pjevaju u obitelji, samo sam nastavio njihovim koracima – ovako je mladi glazbenik Pijero opisao svoj put.

Osim obitelji, za uspješne glazbene početke najzahvalniji je mentoru Tončiju Huljiću kojega je upoznao u talent showu u kojem je nastupao.

- On mi je odmah rekao pjevat ćeš na Melodijama hrvatskog Jadrana, kao radit će sa mnom. Mislim vjerovao sam u to relativno, ali nisam baš bio skroz siguran, ali iz emisije u emisiju, snimanja u snimanje, jednostavno to prijateljstvo i na neki način i ljubav je postajala sve veća i veća i našli smo se u tom području glazbe i počeli surađivati… Tonči je jedna fantastična osoba, prejednostavna, u jako malo riječi ti sve kaže.

Slušateljima Happy FM-a je otkrio kako je došlo do umjetničkog imena Pijero i s njima podijelio anegdotu.

- Jednog dana zove mene Tonči i kaže - Petre, mislim da bi bilo pametno da osmisliš neko treće ime, kao znaš, ljudi će reći - bili smo na koncertu Petra, e sada kojega? Šegedina, Dragojevića ili Graše npr.… Aj‘ smisli nešto i javi mi se kroz par dana ako smisliš… - Ja njega zovem sutra dan i govorim - Tonči, smislio sam. Bilo mu je čudno što sam ga tako brzo nazvao, rekao sam mu - Pijero! - Pijero, Pijero, Pijero – pa zvuči mi fantastično, pa ovo je super, kako si se toga sjetio? Tko se toga sjetio? Ja kažem – ja. On se na to našalio i rekao ti hoćeš reći da sam ja glup, a ti pametan - to mi je bila najjača njegova izjava od cijele naše suradnje…, ispričao je Pijero.

image

Pijero

bravo!

- Sjetio sam se jer su me tako zvali u srednjoj školi, a i sjetio sam se Ivice Percla i pjesme - Stari pjer. Kao ono to je bila mlada duša u starom tijelu, a ja sam stara duša u mladom tijelu, dodao je.

Pjesmom ‘Da me malo srića stigne‘ osvojio je srca publike, ali i djevojku Luciju.

- Napisao sam joj - Ti se meni sviđaš, a ja tebi? I upalilo je… Dogovorili se za kavu, ja ponio gitaru,…, prisjeća se.

Najavio je i vrlo zanimljivu suradnju.

- Prije Melodija će vjerojatno biti neka pjesma, a na Melodijama će biti feat s Baby Lasagnjom, koji je pobijedio na Dori i kojem čestitam.

Kako je došlo do te suradnje? – upitao je voditelj Elvis Mehičić.

- Pa evo, iskreno, ni ja ne znam… Jednostavno nevjerojatno, nespojivi spoj, ali sigurno da će to Tonči Huljić riješiti u nekom svom štihu i da će to biti jako dobro, optimističan je Pijero.

Za sebe kaže da je tradicionalno odgojen, pošten i častan ‘čovik’, koji idealan život zamišlja:

- Uz more, s gitarom, da imam brod i mogu loviti ribu. A što se tiče pjesme - ukrcao sam se u taj brod i jednostavno želim raditi na tome da se zabavna glazba ne izgubi, zaključio je.

Mladi glazbenik je bez problema prihvatio izazov koji mu je u prošloj emisiji zadao Alen Nižetić. Na društvenim mrežama Happy FM-a objavili su kako je reagirala djevojka kada joj je Pijero rekao da je ostavlja radi karijere.

@happy_fm Petar Šegedin Pijero prekinuo s curom?! ? #happyfm #festivalhitova @Petar Šegedin ♬ original sound - Happy FM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 23:30