POLUFINALE TALENT SHOWA

Mladi Mauro raznježio žiri i publiku nježnom baladom, Maja poručila plesačici: ‘Ako ovo nije Supertalent, što jest?‘

Usprkos tome što je 10-godišnji Mauro Jakić imao tremu, kako je žiri primijetio, uspio je osvojiti sve prisutne svojim nastupom

Screenshot s Instagrama (Mauro Jakić)

 Instagram/Supertalent

Uslijedio je mladi Mauro Jakić (10) koji je otpjevao hit Johna Legenda ‘All Of Me’, osvojivši svojim nastupom publiku i žiri.

- Ti si toliko sladak. Super je kada želiš biti pjevač ili glumac i ako imaš nekakav kiks…ta slatkoća i karizma sve nekako izbriše i ljudi oproste i najmanju grešku. I da je fulao sve, mi bismo mu sve oprostili. Izabrao si pretešku pjesmu i mislim da imaš puno treme. Sada se opusti jer si bio super, ohrabrila ga je Maja, a Martina je njegovu izvedbu opisala kao ‘savršenu nesavršenost dječje savršenosti’.

- Zaista imaš glas, imaš tremu, sladak si. Nastup je bio divan. Dao bih ti samo jednu poruku. Stigneš sve, nemoj nigdje žuriti, poručio mu je Davor.

- Jako sam sretan što si ti već na ovakvim pozornicama pred toliko publike i gledatelja. Imaš pred sobom takvu bajnu budućnost. Uživam u tvojem radu i jedva čekam vidjeti što će se sve dogoditi, pohvalio ga je Fabijan.

Na redu je bila plesačica Ana Vukman, a svojim nastupom u potpunosti je oduševila žiri.

- Pitala sam Fabijana usred nastupa, kada si imala kratki duetino s plesačem, postoji li išta ljepše na svijetu od toga. Zbilja si napravila odmak u odnosu na audiciju. Apsolutno zasluženo proći u finale, komentirala je Martina dok je Fabijan istaknuo kako je za njega ovo najveća razlika između audicijskog i polufinalnog nastupa koju je vidio.

- Ako ovo nije Supertalent, što jest? Kao što je rekla Martina, ovo je vrijedno finala, poručila joj je Maja.

- Ne bih rekao da je bilo toliko razlike u audicijskom nastupu zato što sam ja i tada tvrdio da si jako dobra i savršena. Možda oni to tada nisu vidjeli, sada jesu. Ono što se meni svidjelo je tvoja snaga, ali i ženstvenost, rekao je Bilman.

Pozornicom je zavladao harmonikaš Matej Jakša koji je odsvirao miks pjesama dok je publika pljeskala u ritmu, vidno uživajući u njegovom nastupu.

- Ako si slobodan možeš ići s nama na koncerte i gaže da se malo vježbaš. Vidim da si odsvirao sve najveće hitove. Super si odabrao miks, rekla mu je Maja.

- Ma svirka je bila na razini. Ne samo svirka nego i ponašanje i stav na razini jednog apsolutnog profesionalca. Ti si vladao ovom pozornicom, nisi imao ni trunke treme. Sve se poklopilo, još samo da se poklope glasovi i vidimo se opet, poručila mu je Martina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:21