PJEVA NJENE HITOVE

Mladu pjevačicu iz Kaknja uspoređuju sa Severinom, pogledajte sličnost: ‘Pa vi ste kao sestre!‘

Martina Jozinović natecateljica je završene sezone Zvezda Granda, a cijelo natjecanje uspoređuju je sa Severinom

Martina Jozinović

 /Instagram/ Martina Jozinović

Martina Jozinović (24) iz Kaknja u Bosni i Hercegovini javnosti je poznata po sudjelovanju u glazbenom natjecanju „Zvezde Granda” u nedavno završenoj 2022/2023. sezoni. Osim što je privukla pažnju publike svojim glasom, vokalnim vještinama i dijeljenjem svog puta u natjecanju na društvenim mrežama, privukla je puno komentara koji kažu da je: „Ista Severina!”.

image

Martina Jozinović

/Instagram/ Martina Jozinović

Martina je odgovorila na jedan takav komentar videom na Tik Toku pjevajući Severininu „Mala je dala”, a to je bio povod za još komentara u kojima je uspoređuju s hrvatskom pjevačicom.

„Seve u mlađim danima”, „Istina, ličiš na Severinu”, „Kao da ste sestre”, uspoređivali su pratitelji, a neki su išli još dalje.

„Severina je Martina s Ali Expressa”, napisala je jedna pratiteljica, očito smatrajući da je Martina bolja od Severine. Na isti komentar Martina joj je zahvalila.

image

Severina

Foto: Jelena Balić/Foto: Jelena Balić

Čini se kako Martina ne bježi od usporedbi sa Severinom jer je u natjecanju pjevala njezine pjesme. U finalu natjecanja oduševila je publiku pjevajući Severininu pjesmu „Imaš pravo”.

@returningtochildhood Izvanredan nastup @Martina Jozinović u finalu @zvezdegranda 2023. ⁉️⁉️⁉️ #martinajozinovic #zvezdegranda #zvezdegranda2023 #foryoupage #viral #foryou #fyp #xyzbc #finale ♬ original sound - A

U četvrtfinalu Martina je odlično zabavila publiku Severininim hitom „Moja štikla”.

@seriifovic.team @Martina Jozinović - Moja stikla (Severina) [CETVRTFINALE 2022/2023] • • • • • #zvezdegranda #seriifovicteam #martinajozinovic ♬ original sound - Serifovic Team ?

Mlada pjevačica slovila je za jednu od favoritkinja natjecanja, ali ipak nije pobijedila. Zahvalila je obožavateljima na podršci i navijanju za nju.

Pobjednica „Zvezda Granda” makedonska je pjevačica Slavica Angelova koja je pobjedom, osim titule, osvojila 20 tisuća eura i novi automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:58