‘LJETO S OBITELJI‘

Modrić objavio fotografiju s ljetovanja s Kovačićem, bivši Vatreni ga ‘bocnuo‘ komentarom: ‘Dobre cvike‘

Nekolicina poznatih ličnosti Modriću je putem komentara poslala lijepe želje, a posebno interesantan komentar ostavio mu je Ivan Rakitić

Mateo Kovačić, Vanja Bosnić, Izabel Kovačić i Luka Modrić

 Luka Modrić/Instagram

Hrvatski nogometaš Luka Modrić sa svojom obitelji ljetuje na hrvatskoj obali, a društvo im pravi obitelj njegovog kolege iz "Vatrenih" Matea Kovačića.

Modrić je na svom službenom Instagram profilu objavio tri fotografije na kojima se može vidjeti kako njegova obitelj i Kovačićevi poziraju u bijelo-plavoj brodici koja se nalazi na kopnu.

- Ljeto s obitelji! - napisao je Modrić uz fotografiju na kojoj su njegova supruga Vanja Bosnić, njihova djeca Ivano, Ema i Sofia, Mateo Kovačić, njegova supruga Izabel i njihov sin Ivan.

Nekolicina poznatih ličnosti Modriću je putem komentara poslalo lijepe želje, a posebno interesantan komentar ostavio mu je bivši kolega iz reprezentacije Ivan Rakitić.

- Dobre cvikeeee - napisao je Rakitić te uz te riječi priložio emojije "plačem od smijeha", srce i "aplauz". Dodao je i "viva la familia", što bi značilo "živjela obitelj".

Modrić se naime odlučio za varijaciju na temu "lenonice" s prilično malim okvirom. U svakom slučaju, hrabar i interesantan odabir.

Modriću su lijepe želje poslali brazilski nogometaš Marcelo, španjolski glazbenik DJ Nano, španjolski nogometaš Iker Casillas, bivši brazilski nogometaš Roberto Carlos i hrvatski košarkaš Marko Popović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 21:42